Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La Batalla dels Déus en català

La notícia més esperada de l'any es farà realitat! La nova pel·lícula de "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" es doblarà al català i s'estrenarà als cinemes!

 

La Batalla dels Déus en català

 

Durant l'últim any aquesta ha estat una de les preguntes que més ens hem preguntat els fans de Bola de Drac: "Es doblarà la nova pel·lícula "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" al català?" Doncs ara ja tenim la resposta: "Si, es doblarà al català!"

Lo més nou de Bola de Drac arribarà a casa nostra! Semblava una fita gairebé impossible, però s'ha fet realitat. Podrem sentir el nostre Goku i els nostres amics amb les veus de sempre.

Si entrem en detall sobre el doblatge, us informem que els dobladors catalans seran convocats d'aquí a uns dies, concretament la setmana del 24 de març, per començar el doblatge de la nova pel·lícula i que seran les mateixes veus de la sèrie.

Per altra banda, el doblatge castellà compte amb el màxim possible de veus originals i amb bons resultats.

La Batalla dels Déus en català

Fa uns mesos us vam anunciar que Selecta Visión durant el Festival de Sitges, el passat mes d'octubre, va tancar amb èxit les negociacions amb la Toei Animation i va adquirir els drets de la pel·lícula de la nostra estimada sèrie: "Dragon Ball Z: Kami to Kami" (Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus). Ja durant el Festival de Sitges, a l'entrevista que ens va concedir l'Àngel Sala, director del Festival de Sitges va deixar entreveure un: "Jo crec que molt aviat es podrà veure a Catalunya."

Les immenses ganes de poder viure la nova pel·lícula d'en Goku en català han desencadenat il·lusió, nervis i impaciència, i ara ja la tenim aquí!

La Batalla dels Déus en català

Des de la seva estrena al Japó, són molts els fans que han demanat que la pel·lícula arribés al nostre país.

Diverses iniciatives i el clamor popular no han estat indiferents i el moviment de masses ha mogut muntanyes. A l'octubre, Selecta Visión va poder adquirir la pel·lícula després d'unes llargues i dificultoses negociacions.

La Batalla dels Déus en català

I encara hi ha més, i és que "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" s'estrenarà als cinemes gràcies a la distribuïdora Alfa Pictures que serà l'encarregada de distribuir-la i projectar-la.

Apunteu aquesta data a la vostra agenda: el divendres 30 de maig és el dia escollit per l'estrena de la tan esperada pel·lícula de Bola de Drac Z!

Serà una estrena esdeveniment de cap de setmana, com les estrenes "Platforms" americanes, i per tan també la podrem gaudir el 31 de maig i l'1 de juny.

La Batalla dels Déus en català

Això és un fet històric, i és que per primer cop des de l'estrena de la sèrie al nostre país, es projectarà una pel·lícula de Bola de Drac als cinemes.

Així com al Japó sempre s'han estrenat les diverses pel·lícules a la gran pantalla, aquí no ha passat mai. Per primer cop podrem llegir en cartells grans a les portes dels cines el nom de: "Bola de Drac" i podrem seure a les butaques d'una gran pantalla i veure el nom de la nostra estimada sèrie escrit en català. Sense comptar amb la gran publicitat que comptarà la pel·lícula.

La Batalla dels Déus en català

Alfa Pictures ens informa amb la seva nota de premsa que l'estrena es farà per ara exclusivament a Catalunya, i si funciona, ho expandiran a la resta d'Espanya i potser es projecti durant més dies a Catalunya. Els catalans serem els primers en poder gaudir d'aquesta gran pel·lícula en estrena. I és que ja tenim uns precedents d'èxit, com l'estrena al Japó i la recent estrena a principis de febrer a Itàlia amb una gran acceptació de públic que feien cues per veure la nova pel·lícula de Bola de Drac i per primer cop al cinema.

Comptarà amb moltes peculiaritats i detalls especials pels fans de la sèrie, que s'aniran desvelant poc a poc, entre ells, la possibilitat de comprar i reservar les entrades amb antelació. Les entrades ja es poden comprar des de la web de Cinesa a l'enllaç que teniu a continuació.

Compra aquí les teves entrades!

L'estrena en català tampoc és fruit de la casualitat, ja que comptarà amb el suport de Televisió de Catalunya (TV3) i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Batalla dels Déus en català

Els excel·lents resultats de les diferents emissions de Bola de Drac a la graella del Canal Super3 i el fet que sigui la emissió de més audiència setmanal durant gairebé totes les setmanes del Canal33 i del Canal Super3 ha estat vital per la total implicació de TV3.

El suport de Televisió de Catalunya per l'estrena als cinemes de la nova pel·lícula de Bola de Drac Z podria obrir la possibilitat de la seva futura emissió en estrena pel Canal Super3, cosa que no està confirmada, tenint en compte la fase inicial de tot l'esdeveniment. Tan de bo obri les portes a les altres pel·lícules i especials de TV de la sèrie.

La Batalla dels Déus en català

Donem les gràcies a tothom, a tots els fans per la seva petició, a Selecta Vision, Alfa Pictures i per suposat a Televisió de Catalunya (TV3).

Entre tots demostrem com estimem Bola de Drac i que tots junts hem pogut convertir una il·lusió en realitat. Sens dubte som uns privilegiats.

A continuació tenim l'esperat i espectacular tràiler en català de la pel·lícula.

Ara tenim unes setmanes per gaudir del naixement d'aquest esdeveniment que serà un moviment de masses.
Això demostra que Bola de Drac és més viva que mai i que cada dia es sumen nous fans a aquest fenomen social. La nostra sèrie ja traspassa barreres generacionals.

Ara hem d'anar tots a veure-la i rebentar d'assistència les sales de cine, ara tocarà gaudir-la!

Us seguirem informant a mida que vagin sortint novetats.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 11/03/2014 a les 16:00
comentaris
Carles
14 de Març, 2014
Com mola que no es perdi i que perdurin les coses que sempre ens han agradat, que sigui aixi per sempre.
Nicki
14 de Març, 2014
He esperat sense veure la pel · lícula en versió original per veure-la en català. I per fi ho podre fer en pantalla completa. Estic molt contenta.
Robert
15 de Març, 2014
yo tambe he esperat sensa veure-la per aixo mateix ^^ viva bola de drac :D
j.p.m.
15 de Març, 2014
Que be, molt be, fantastic......
Iris
15 de Març, 2014
Quines ganes de que arribi el gran dia per a veure la pel·lícula!!! n.n Estic impacient!!
Xarly
16 de Març, 2014
Esperant de que arrivi ja el moviment 30M
Jordi
05 d'Abril, 2014
Carai, amb 44 "tacos" i més ganes de veure-la que quan en tenia 20, jejejeje
Elisabet Juanals Garcia
06 d'Abril, 2014
m ha agradat molt el trailer de la pel licula bola de drac z la batalla dels deus en catala anire a veure la amb el meu pare visca en goku ka me hame ha.
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.