Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Goku ambaixador dels Jocs Olímpics Tòquio

Goku serà ambaixador dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

 

Goku ambaixador dels Jocs Olímpics Tòquio

 

Aquest any nou ha començat molt bé per Bola de Drac.
La nova sèrie de Dragon Ball Super s'està emetent en molts països com Itàlia, Portugal, França, obtenint un èxit aclaparador, i el 20 de febrer serà l'estrena a tota Espanya a través del Canal Boing (Mediaset España).

Però això no és tot, aquest 2017, en Goku ha sigut escollit com un dels ambaixadors dels Jocs Olímpics que es realitzaran a Tòquio al 2020.

El comitè de les Olimpíades ha escollit a Goku com ambaixador, juntament amb altres personatges d'anime per l'esdeveniment de Tòquio 2020 on la cultura japonesa tindrà un paper molt important.

Goku ambaixador dels Jocs Olímpics Tòquio

Tots els productes relacionats amb els pròxims Jocs Olímpics estaran acompanyats d'imatges dels personatges més famosos de la sèrie d'animació japonesa com Goku (Bola de Drac), Oliver Aton (Oliver y Benji - Campeones), Shin Chan, Naruto, Jibayan (Jo-Kai) entre d'altres.

El nostre heroi, Goku, durant tot l'esdeveniment portarà el lema: "Ganbare Nippon", que significa: "Força Japó".

Per tant, en Goku no és només un Saiyan que va arribar a la Terra, un heroi que salva el planeta, un déu sinó, que és tot un ambaixador, una persona important. La Xixi ha d'estar molt contenta d'això...

Això demostra, cada dia, que "Bola de Drac" és un autèntic fenomen de masses, que la sèrie està ben viva, i que és un mite que mai morirà!

Moltes felicitats, Goku!!!!! Seràs el millor ambaixador japonès!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 18/01/2017 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.