Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena pel·lícules de Bola de Drac

Televisió de Catalunya estrenarà a l'octubre 4 pel·lícules de Bola de Drac al Canal Super3!

 

Estrena pel·lícules Bola de Drac

 

Degut als alts índex d'audiències de l'emissió de la sèrie de "Bola de Drac - Z - GT - Z Kai" durant aquests 3 primers anys de tornada al Canal 3XL i Super3 respectivament i també a l'èxit de la pel·lícula "Bola de Drac Z: la Batalla dels Déus" als cinemes de casa nostra; Televisió de Catalunya ha decidit apostar encara més per "Bola de Drac".

A partir d'aquest mes d'octubre, els diumenges, a l'horari de sobretaula s'estrenaran les pel·lícules de "Bola de Drac" al Canal Super3.

A l'octubre podrem gaudir de quatre pel·lícules del nostre heroi Son Goku. Els títols d'aquest mes són: "La llegenda del Drac Xeron", "La Bella dorment al castell del mal", "Aventura Mística" i la 4ª pel·lícula serà una sorpresa!

Estrena pel·lícules Bola de Drac

La primera cita, aquest 5 d'octubre al Canal Super3 a les 15:45 amb la primera pel·lícula de la saga: “La Llegenda del Drac Xeron” on s’explicaran les primeres aventures d’en Goku (quan coneix a Bulma, Iamxa, Follet Tortuga) dins d’una història alternativa.
La llegenda parla de set boles de drac, que un cop juntes, permeten invocar el Drac Xeron que es desperta del son mil·lenari i concedeix qualsevol desig abans de desaparèixer als llims i tornar a deixar escampades les boles màgiques pels quatre cantons del planeta.
Una pel·lícula espectacular com totes les que podrem veure!

Estrena pel·lícules Bola de Drac

Hem de dir que fa més de 15 anys que no s'emeten pel·lícules i especials de TV de la nostra estimada sèrie; ni tant sols es poden trobar editades en DvD, ja que fa pocs anys Selecta Visión ha perdut les llicències d'edició. Doncs, ara és el moment de gaudir-les amb una qualitat d'imatge sorprenent!
I és que igual que la sèrie, Televisió de Catalunya emetrà les pel·lícules de Bola de Drac com mai les hem vist! És a dir amb qualitat remasteritzada!

Això també és una gran notícia, perquè hi poden haver oportunitats que es dobli al català, tot el material que queda inèdit a la TV.

Estrena pel·lícules Bola de Drac

És una alegria i orgull veure com les noves generacions, estan coneixent i apropant-se a l’univers de les Boles de Drac, i com nosaltres el podem viure cada vegada més, això demostra que “Bola de Drac” és més viva que mai!
Ara els nens, jovents podran conèixer les noves aventures d'en Goku i els seus amics amb històries alternatives que faran les delícies de tothom! I nosaltres podem reviure aquestes noves aventures com sempre!

No t'ho perdis!

Visca Bola de Drac!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 22/09/2014 a les 08:00
comentaris
Isaac
22 de Setembre, 2014
O que be gracias a tots el que o feu posible.
Xavi
24 de Setembre, 2014
Voldria preguntar si les emisions es "penjaran" a la web del canal super 3 com es fa amb els capitols per als que no poguem visualitzar-les per televisió el mateix dia. Moltes gracies als que feu possible la tornada de Bola De Drac :)
Pau
17 d'Octubre, 2014
a mi m ´agradaria veue tambe les pelicules de bola de drac z
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.