Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena pel·lícules Bola de Drac per Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa Televisió de Catalunya estrenarà 2 pel·lícules de Bola de Drac pel Canal SX3! Passa una Setmana Santa de pel·lícula amb Bola de Drac!

Estrena pel·lícules Bola de Drac per Setmana Santa

 

Estrena pel·lícules Bola de Drac per Setmana Santa

 

Aquesta Setmana Santa torna Bola de Drac, a les pantalles de TV3, i serà amb l'estrena de 2 pel·lícules al nou canal Súper3, SX3.

 

Estrena pel·lícules Bola de Drac per Setmana Santa

El dijous 6 d'abril a les 20:00 s'estrena per televisió: “Bola de Drac Z: la Resurrecció de F”, on els nostres amics hauran de fer front al retorn del terrible Freezer que ha ressuscitat i viatja a la Terra al capdavant d’un exèrcit nombrós amb un únic objectiu: venjança. Només en Goku i en Vegeta podran parar-li els peus i salvar la Terra de la destrucció absoluta.

Estrena pel·lícules Bola de Drac per Setmana Santa

El divendres 7 d'abril a les 20:00, s’estrenarà per primer cop "Bola de Drac Super: Broly", la pel·lícula més vista als cinemes en català.
La pau regna a la Terra i en Goku i en Vegeta entrenen de valent per ser encara més forts. Un bon dia es presenta davant d’ells un Guerrer de l’Espai que mai han vist, en Broly. Com pot ser que aparegui un nou Guerrer de l’Espai si no van haver-hi supervivents amb la destrucció del Planeta Vegeta? Comença una lluita ferotge contra un Guerrer amb un poder que sembla que no tingui límits.

No us ho perdeu. Hem de ser molts veient-les, això segur que serà el retorn de Bola de Drac a TV3, després de gairebé 4 anys d'absència.

Estrena pel·lícules Bola de Drac per Setmana Santa

Actualitzem a 17 d’abril de 2023 amb les audiències de les dues pel·lícules de Bola de Drac.
Les dues pel·lícules han estat els programes més vistos del Canal SX3 (Canal Super3) durant la setmana del 3 al 9 d’abril.
En especial, la pel·lícula: “Bola de Drac Super: Broly” emesa el divendres 7 d’abril ha tingut un 32,3% de quota de pantalla en la franja d’edat de 4 a 12 anys, és a dir, al voltant de 1/3 part dels nens i nenes que estaven veient la tele, estaven veient la pel·lícula de Bola de Drac. Convertint-se així en el programa més vist del Canal SX3.
Però encara n’hi ha més, la pel·lícula: “Bola de Drac Z: La Resurrecció de ‘F’” emesa el dijous 6 d’abril ha obtingut un 23,2% de quota de pantalla en la franja d’edat de 4 a 12 anys, és a dir, al voltant de ¼ part dels nens i nenes que estaven veient la tele, estaven veient la pel·lícula de Bola de Drac. Convertint-se així en el segon programa més vist del Canal SX3.
La quota de pantalla mitja de la setmana del 3 al 9 d’abril del SX3 ha sigut d’un 3,8% en la franja de 4 a 12 anys.

Font: El Món de la Tele.

Bola de Drac triomfa i més tenint en compte l’abandonament de la sèrie en aquests últims temps.

Aquest és un dels motius pels quals Bola de Drac ha de tornar a TV3 i emetre's en lineal i en un bon horari.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 03/04/2023 a les 00:03
comentaris
Riqui
03 d'Abril, 2023
M'ho apunto al calendari i m'agragaria que tornessin a emetre bola de drac al super3. Moltes gràcies
alfons Piqué Marqués
03 d'Abril, 2023
Vamos a fer una gran audencia per demostar el mon i tv3 que volem que torni bola de drac.
David
03 d'Abril, 2023
Volem bola de drac en catala, el català esta en perill pero si fem programació que atregui l'atenció de les noves generacions es un bon impuls per seguir mantenint el nostre idioma i emetent bola de drac en horaris raonables per als mes petits aportarem valors i farem que el català es segueixi valorant al llarg del temps
Javi
05 d'Abril, 2023
Ahí estaremos. Senyors de tv3 volem que torni bola de drac en catala.
Àlex
09 de Maig, 2023
VULL QUE TORNI LA BOLA DE DRAC ORIGINAL AL 100%!!!!!!!!!!!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.