Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Estrena El camí per ser el més fort

Televisió de Catalunya estrena en exclusiva el 26 d'octubre al Canal Super3 la pel·lícula "Bola de Drac: El camí per ser el més fort"!

 

Estrena El camí per ser el més fort

 

Aquest octubre, el Canal Super3 inicia un cicle de pel·lícules de "Bola de Drac".

Ha començat el passat 5 d’octubre amb la primera pel·lícula: “La Llegenda del Drac Xeron”; el 12 d’octubre: “La Bella Dorment al Castell del Mal” i el 19 la pel·lícula: “Aventura Mística”.

Dins d'aquest cicle, Televisió de Catalunya emetrà en estrena exclusiva, el pròxim diumenge 26 d'octubre, la pel·lícula: "Bola de Drac: El camí per ser el més fort" (Dragon Ball: Saikyo i no michi).
Com les anteriors, es projectarà a les 15:45 pel Canal Super3.

Estrena El camí per ser el més fort

Aquesta pel·lícula es va estrenar als cinemes japonesos, al 1996, per celebrar 10 anys de l'estrena de l'anime de "Dragon Ball" a la Tv del Japó al 1986 i degut a que al 1996 es va estrenar a Fuji Tv (canal japonés) la sèrie de "Bola de Drac GT" es va decidir dibuixar aquesta nova pel·lícula a l'estil de la nova sèrie d'en Goku i els seus amics.

"El Camí per ser el més fort" es va doblar al català al 2003 i es va editar en DvD i Vhs al 2004 i deu anys després la podem gaudir al Canal Super3 i tancarà aquest cicle de pel·lícules de "Bola de Drac"; amb una qualitat d’imatge sorprenent.

Estrena El camí per ser el més fort

La pel·lícula és com una mena de remake de la primera pel·lícula de la sèrie: "La llegenda del Drac Xeron", quan en Goku coneix la Bulma, el Follet Tortuga, Iamxa, Olong..., però canviant l'enemic, en aquest cas en Goku ha de fer front a l'Exèrcit de la Cinta Vermella.

Fantasia, humor, emocions i molta acció son els ingredients d’aquesta mítica pel·lícula, que té una durada superior al previst en les pel·lícules; bons 80 minuts d’essència boladedraquiana.

No ens la podem perdre! Segur que serà un èxit total i això farà que Televisió de Catalunya es plantegi l’adquisició de les restants pel·lícules i especials de televisió, com també el doblatge de les últimes pel·lícules.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 19/10/2014 a les 17:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.