Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Symphonic Adventure ja és aquí

El Dragon Ball Symphonic Adventure s’aproxima a Barcelona. El pròxim 11 de maig tindrà lloc un dels esdeveniments de l’any, el Dragon Ball Symphonic Adventure.

Torna Dragon Ball Symphonic Adventure

 

Torna Dragon Ball Symphonic Adventure

 

El pròxim 11 de maig podem tornar a reviure el mític concert: DRAGON BALL SYMPHONIC ADVENTURE, al Centre de Convencions Internacional del Fòrum de Barcelona (CCIB) a les 21h.

Aquest concert que és organitzat i produït per Oroneta Events i per Overlook Events,compta amb la llicència de Toei Animation, serà com el què vam poder viure el passat 3 de març de 2018.

És un concert únic a tota Espanya, que farà vibrar i emocionar a tot el públic seguidor i fan de la sèrie.

En aquest concert oficial de Bola de Drac i Bola de Drac Z, una orquestra interpretarà la música de les dues parts de la sèrie mentre es projecten en una pantalla gegant les imatges de la sèrie. A més de gaudir d'un espectacle de so i llums, el cantant original japonès de Bola de Drac, Hiroki Takahashi, interpretarà alguns dels temes més mítics de la sèrie.
Músiques de moments emocionants com la mort de Krilín a mans d’en Freezer i la posterior transformació d’en Goku en SuperGuerrer, les emotives morts d’en Vegeta o el moment en que tots nosaltres (habitants de la Terra) que aixequem les mans per donar energia a en Goku per crear la Bola Genki per destruir al Monstre Bu. Aquestes són algunes de les músiques que escoltarem i que viurem en imatges a la pantalla i que ens transportaran a l'univers de Bola de Drac.

És un esdeveniment molt emocionant!!! Aquí podeu consultar-lo: Esdeveniment Dragon Ball Symphonic Adventure.

Qui no hagi pogut gaudir del concert el passat més de març o vulgui repetir, ara en té l'oportunitat.
Per ser conscients del que els espera allà, l'espectacularitat d'aquest esdeveniment amb l'orquestra, el cantant..., els fans de la sèrie ho gaudirem molt.

Per això volem que veieu aquest vídeo del concert de l’any passat, per fer un tastet del que ens espera, en el què al final del concert en plena interpretació del cantant amb "Cha-la Head-Cha-La", l'auditori sencer (nosaltres inclosos) vam cantar plegats el "Llum, foc, destrucció" en català. Va ser un moment màgic i que desitgem repetir. Els japonesos van al·lucinar amb la resposta del públic. Cada cop que el veiem se'ns posen els pèls de punta, imagineu viure-ho i participant-hi en directe.

Com vam comentar en el Reportatge Dragon Ball Symphonic Adventure Barcelona, Oroneta Events va comentar en el seu Facebook: "Volveremos pronto, os lo prometemos.", "Con este poder y esta fuerza de combate del público quizá tengamos que volver..." i en una conversa mantinguda amb ells ens van comentar que: "Per ells, estarien encantats de fer-lo de nou".

Aquest concert, és tant mític i espectacular que farà la seva primera aturada, a Milà (Itàlia), una setmana abans, el 4 de maig 2019, per fer vibrar, per primera vegada, amb les músiques boladedraquianes, als fans i públic italià.

El cantant japonès de Bola de Drac, Hiroki Takahashi, que interpretarà algunes cançons de la sèrie, envia una salutació a tots els fans de Bola de Drac!

Les entrades ja estan disponibles, amb preus entre 35 € i 125 € (VIP).
Veniu al concert a Barcelona! Queden poques entrades!!!
Compreu les entrades aquí: Eventbrite.

Nosaltres ja hi vam estar el passat 3 de març 2018, va ser impressionant i aquest any repetirem de nou!

Què hi fas aquí parat!? Corre i compra la teva entrada.

Comença el compte enrere: falta menys d'un mes!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 14/04/2019 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.