Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super a Itàlia

Dragon Ball Super s'estrena a Itàlia amb un èxit d'audiència.

 

Dragon Ball Super a Itàlia

 

El passat 23 de desembre, el canal Italia1 (Mediaset Italia) va estrenar la sèrie "Dragon Ball Super".

El primer episodi va començar amb un homenatge, molt emotiu, a Paolo Torrisi (veu italiana de Goku adult i director de doblatge de totes les sagues de Bola de Drac en italià) que va morir al 2005. L'homenatge eren escenes de Goku de la saga Majin Bu de "Dragon Ball Z", i una escena especial de Dragon Ball Super on Goku, amb un muntatge de la veu de Torrisi, llençava un potent Kame Hame contra Lord Beerus.

Dragon Ball Super a Itàlia

A continuació van emetre el primer episodi de la nova sèrie.

Aquesta vegada el famós opening és cantat per Giorgio Vanni ni és inventat, sinó que han optat per la versió original japonesa.

Destacar les veus italianes dels personatges, que són les mateixes que les de Dragon Ball Z i GT, a excepció de la d'en Goku i la d'en Freezer.

Dragon Ball Super, s'emet de dilluns a diumenge a les 13:45 a Italia1, durant tot el Nadal.

Dragon Ball Super a Itàlia

Les audiències són molt bones, cada dia ha obtingut una quota de share que oscil·la entre el 8% i el 9,62% (Entre 1.500.000 i 1.800.000 espectadors segueixen les noves aventures d'en Goku cada dia a Italia1).
Fins i tot, el famós i polèmic (per l'animació dolenta) episodi 5, ha estat vist per 1.473.000 espectadors (8,4% share). En aquest episodi hem pogut veure que s'ha solucionat i millorat l'animació del capítol, que es va emetre el 2 de agost del 2015 al canal japonès Fuji TV.

A continuació podem veure l'anunci de l'estrena de Dragon Ball Super a Itàlia.

El 5 de gener 2017, acaba la saga de Lord Beerus (arc de La Batalla dels Déus) i Mediaset Italia per celebrar els alts índex d'audiència ha decidit fer un regal a tots els fans: una marató especial de 5 hores amb l'estrena d'11 episodis seguits, del capítol 17 al 27, és a dir tota la saga de la Resurrecció de Freezer, on es podrà veure el naixement de la Pan i moltes altres sorpreses....
La cita, el diumenge 8 de gener de 19:00 a 23:45.
Però això no és tot, perquè a partir del 9 gener, es poden veure aquests episodis, al seu horari habitual: cada dia a les 13:45, així que els seguidors que no poden veure la marató de nous episodis, poden recuperar els episodis a partir del dia següent.

Aquest és l'anunci de la marató de Dragon Ball Super a Itàlia.

Amb aquesta marató, es completarà la emissió dels primers 27 episodis comprats i doblats per Mediaset Italia.
La cadena italiana té adquirits 52 episodis, que estan en fase de doblatge i que s'emetran pròximament.

Nosaltres hem seguit la versió italiana, i podem dir que ha estat molt bé, emocionant i amb un bon doblatge.

Dragon Ball Super a Itàlia

De moment, TV3 no té els drets d'emissió de "Bola de Drac Súper", però esperem que aquest 2017 segueixin les negociacions amb la Toei i la puguem gaudir en català en un futur pròxim.
Pel que fa a Boing (Mediaset España), la sèrie de "Dragon Ball Super", es podrà veure en castellà millorat (sense errors com Son Gohanda o onda vital), prevista a finals de febrer.

Recordem que fa unes setmanes vam crear una Petició perquè TV3 compri Dragon Ball Super. Us invitem a que tots la firmeu i així fer més pressió a Televisió de Catalunya.

Podem dir que el fenomen de Bola de Drac Súper, està tenint èxit a tot el món.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 04/01/2017 a les 13:10
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.