Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Les primeres imatges dels personatges, alguns paisatges i decorats i la història són les últimes novetats de la nova pel·lícula de Bola de Drac: Dragon Ball Super - Broly.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

 

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

 

Estem apropant-nos a la data d'estrena als cinemes de Japó (14 de desembre 2018) i de Estats Units, Canadà i Amèrica Llatina (gener 2019) de la nova pel·lícula de Bola de Drac: Dragon Ball Super - Broly; i a mesura que passen les dies, setmanes tenim més novetats; com les primeres imatges dels personatges, alguns paisatges i decorats i la història...

Aquesta és la nostra traducció de la sinopsi japonesa, tal com apareix al lloc web oficial de la pel·lícula:

“Aquesta és la història d’un nou Saiyan.

La Terra viu moments de pau després del final del Torneig del Poder. En adonar-se que en altres Universos hi han molts guerrers poderosos que encara no han conegut, Goku continua entrenant diàriament, sense parar, amb l'objectiu de tornar-se encara més fort. Però un dia, en Goku i en Vegeta es troben cara a cara amb un Saiyan desconegut anomenat Broly. La seva raça va ser gairebé totalment eliminada amb l'explosió del planeta Vegeta, així que perquè en "Broly" està a la Terra? Sembla que en Freezer, que ha tornat dels Inferns, hi està involucrat. La trobada entre aquests tres Saiyans, els destins de la qual han seguit camins completament diferents, es convertirà en una lluita espectacular. (Traducció Boladedrac.cat)”

Aquest resum inicial, ha estat publicat en japonès a la pàgina oficial del film, amb una imatge de fons d'un paisatge que recorda, segons el nostre parer, al Planeta Vegeta, a Nàmek i fins i tot al palau de Paragus de la primera pel·lícula de Broly.
Estem davant d'una imatge del planeta Vegeta abans de la seva destrucció o es tracta d'un altre lloc? Esperem saber-ho aviat.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

En Toriyama, ha fet un reset d’en Broly i en Paragus (presentant-los com nous personatges, els quals mai s'han vist les cares amb en Goku, Vegeta i els nostres amics, com a les anteriors pel·lícules), així per fer-los canònics dins de la saga de Dragon Ball Super.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Ara passarem a parlar dels personatges que de moment sortiran a la pel·lícula, entre en Goku, en Vegeta, Son Goten i Trunks, Cor Petit, Bulma, Freezer, Lord Beerus, Whis, tenim a en Broly, Paragus, Beriblu, Remo, Chirai, Kikono, i parlarem una mica dels nous personatges.

Broly

Un dels pocs supervivents de la Raça Saiyan de la destrucció del planeta Vegeta. Ni en Goku, ni en Vegeta, no han vist mai abans aquest Saiyan. El motiu pel qual ha arribat a la Terra és...

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Paragus

Un altre dels pocs supervivents de la Raça Saiyan que ha pogut escapar de la destrucció del Planeta Vegeta. És el pare d'en Broly i ha vingut a la Terra amb ell per a... Amaga alguna cosa sospitosa sobre el dispositiu que està lligat al cinturó.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Remo

Membre de l'exèrcit d'en Freezer. Antic soldat del cos d’elit del Rei Cold (pare d'en Freezer, eliminat per Trunks del futur). Com que no és un lluitador, de manera que mai ha tingut l'oportunitat de conèixer a en Freezer cara a cara, només veient-lo fugaçment a l'estació espacial.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Beriblu

És una dona vella que està al servei d'en Freezer. Pot parlar de tot sense por del tirà.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Kikono

Un gran científic que ha estat dins de l'exèrcit des de l’època del Rei Cold. Els Scouters, les armadures dels Saiyans i de l'exèrcit d'en Freezer i les càpsules espacials són tots invents creats per ell.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Chirai

Forma part de l'exèrcit d'en Freezer. Va robar una nau de la Patrulla Galàctica (d'on ve en Jaco) i després de ser descoberta, decideix unir-se a l'armada per tapar les acusacions de lladregota. No sap res d'en Freezer, només sap coses i rumors que circulaven.

Dragon Ball Super - Broly: Últimes novetats

Ni rastre d’en Son Gohan, Krilín, Ten Xin Han, Follet Tortuga, Satan, Bu, Vídel, A-18, Pan, Bra (acabada de néixer abans del Torneig del Poder)... Esperem veure'ls també.

Aquestes són les últimes novetats sobre la 20ª pel·lícula de "Bola de Drac" i primera de la saga Super. Akira Toriyama està directament involucrat en aquest projecte en la història, guió i disseny de personatges. El mestre Tori, en un primer comunicat va dir que es tracta d'una història que parlarà de la raça dels Guerrers de l'Espai més forta de tot l'univers: els Saiyans; explicant els orígens de la seva força mitjançant una narració que viatjarà entre el passat i el present.

Però tots es pregunten: com és que Broly està en aquesta història? En Toriyama va donar la resposta: "serà una espècie de reboot d'aquest guerrer que vam conèixer en 3 pel·lícules de Bola de Drac Z; però la diferència es què aquest Broly tindrà una personalitat i aparentment una història diferent de la original, encara que no perdrà la ment de 'boig destructor' que coneixem".

La première exclusiva, com ja hem dit, serà al Japó el 14 de desembre del 2018, a continuació és projectarà als Estats Units, Amèrica Llatina i Canadà, al gener. La distribució per Occident, serà després, encara sense dades oficials.

(Font: Pàgina oficial del film)

 

Esperem que arribi aviat, i podem gaudir d'aquesta pel·lícula, que pinta molt emocionant, als cinemes en català; juntament amb la sèrie: Dragon Ball Super... Us recordem que vam crear una petició per fer pressió i que TV3 compri la sèrie de "Bola de Drac Súper" i la emeti en català. Si no heu firmat, ho podeu fer... Estem a punt d'arribar a les 10.000 signatures.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 11/08/2018 a les 04:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.