Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac l'origen del mite al Super3!

Bola de Drac, l'autèntica, la genuïna, ara la podrem viure com mai cada migdia a les 15h20 al Canal Super3!

 

Bola de Drac el origen del mite al Super3!

 

El 19 de juliol, acaba la saga Cèl·lula de "Bola de Drac Z Kai", el dia següent haurien de tornar a emetre la saga Majin Bu (que van estrenar al gener del 2016) però per motius que desconeixem, es tornen a saltar la saga final i en substitució, a partir del 20 de juliol, torna "Bola de Drac" des del primer episodi.

Bola de Drac el origen del mite al Super3!

Si, heu llegit bé, viurem de nou "Bola de Drac" la primera part de la sèrie, l'origen del mite, on comença tot. Reviurem el mític moment quan en Goku coneix a la Bulma i els seus amics. La sèrie es tornarà a emetre després d'un any sense veure-la. Escoltarem les mítiques cançons de la sèrie que ens posen la pell de gallina.

Bola de Drac el origen del mite al Super3!

"Bola de Drac" està formada per 153 episodis i explica la història d'un nen amb cua, en Son Goku, que un bonic dia i per accident coneix una noia, la Bulma, que li explica la llegenda d'unes 7 boles màgiques. I és que, segons diu la llegenda, qui aconsegueixi reunir les set boles de drac despertarà el Drac Shenron del son mil·lenari i li concedirà qualsevol desig.

Junts s'uneixen a la recerca i els seguiran nous amics com en Iamxa o en Krilín... El camí no és gens fàcil i els nostres amics han de superar moltes proves i s'han de veure les cares amb enemics terribles com en Tao Pai Pai o en Satanàs Cor Petit.

Bola de Drac el origen del mite al Super3!

Ells i nosaltres ens endinsarem en una aventura plena de màgia i emocions en un món de llegenda, on tot és possible. Combats, resurreccions, cops d'escena... on la companyonia, la força de l'amistat i l'esperit de superació són els valors d'aquest mite immortal.

Bola de Drac el origen del mite al Super3!

En aquesta emissió podrem veure els openings i endings en català inèdits (cantats per en Jordi Vila i la Manolita Domínguez) que no vam veure a la versió francesa que vam veure per TV3 als anys 90. Veurem els títols dels episodis escrits en japonès al començar cada capítol i redoblats pel narrador Enric Isasi al 2011.

Però això no és tot, podrem gaudir de les cortinetes originals d'entrada i sortida dels anuncis televisius al Japó; i a més es recuperaran escenes censurades (no parlades) de la versió francesa dels anys 90; i tot amb una gran qualitat d'imatge.

Bola de Drac el origen del mite al Super3!

La cita de dilluns a divendres, amb doble emissió de 15:20 a 16:05 al Canal Super3!

La llegenda torna a començar des del primer capítol!

No us ho perdeu, anem tots plegats a buscar les boles de drac!!! Hem d'estar cada dia enganxats a les aventures de la colla d'en Goku i els seus amics i aconseguir que torni com sempre a les 21h, per a que tots puguem compartir plegats aquests grans moments.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 16/07/2017 a les 16:00
comentaris
Elisabeth Garcia
17 de Juliol, 2017
Que guay que tornin a fer les aventures del Goku petit. M'encanten i a mes el millor es que les veiem amb familia!!! Gràcies per deixar-nos tornar a disfrutar de les seves aventures.
Laura
17 de Juliol, 2017
Estic molt contenta que torni BOLA DE DRAC i asobre que comenci desde el principi.
Isaac
17 de Juliol, 2017
Torna el mite, torna un altre cop a televisió la millor sèrie que es pot veure. Amb ella molts joves d'avui día van créixer i no la podran oblidar mai. Emocionant, carismàtica, divertida, màgica són les aventures de Son Goku i els seus amics i familiars.
ricard
20 d'Agost, 2017
Ha de tornar a ferse a les 21!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.