Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac els orígens al Canal Super3!

Bola de Drac, la genuïna, on comença tot, ara la podrem viure com mai. Ben aviat al Canal Super3!

 

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

 

Us portem en exclusiva, novetats sobre "Bola de Drac" al Canal Super3.

Com vam explicar fa dies al Facebook de Boladedrac.cat, a partir de Setmana Santa, dilluns 21 de març, s'emetrà doble episodi de "Bola de Drac Z Kai", és a dir des de dilluns 21 a dilluns 28 de març podem gaudir de dos episodis seguits de "Bola de Drac Z Kai", fins i tot dissabte i diumenge.

A partir de dimarts 29 de març quan acaben les vacances es continuarà amb un episodi diari de dilluns a divendres a les 20:56 de "Bola de Drac Z Kai" i un de "Bola de Drac Z" els dissabtes i diumenges.

Amb l'emissió diària amb doble episodi de dilluns a dilluns de la Setmana Santa, de "Bola de Drac Z Kai", en lloc d'acabar-se els 69 episodis de la saga Majin Bu del Kai, el 6 d'abril, direm adéu al pèrfid MajinBu el dijous 31 de març..

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

I penseu que seguiran amb "Bola de Drac Z" de dilluns a diumenge?

Doncs sorpresa, perquè a partir de divendres, 1 d'abril, tornarà "Bola de Drac" des del primer episodi, quan en Goku coneix la Bulma i amb ella comença la recerca de les set boles de drac, nous amics i enemics s'uneixen a la aventura més famosa i d'emissió a tot el món.

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

S'emetrà a partir del 1 d'abril de dilluns a divendres a les 20:54 i els caps de setmana, continuen les aventures, amb la saga dels androides, Cèl·lula i Monstre Bu a "Bola de Drac Z" a les 21:05 al Canal Super3!!!

 

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

Això és degut als alts índex d'audiència, ja que "Bola de Drac" és el programa més vist del Canal Super3 i del Canal33!!!!

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

Pel què fa, "Dragon Ball Super", fins que no comencin les negociacions de la Toei Animation amb les distribuïdores de programació de cadenes de televisió europees, TV3 no podrà comprar-ne els drets.
Aquestes negociacions haurien de començar cap a la tardor/finals de 2016 i molt probablement s'emetria al llarg del 2017.

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

Però la bona notícia és que torna en Goku, com el vam conèixer, de petitó pujant al Núvol Kínton, lluitant amb el bastó màgic, tocant les parts per saber si ets noi o noia; acompanyat amb la Bulma, el Follet Tortuga, en Iamxa i tota la colla. Ells i nosaltres ens endinsarem en una aventura fantàstica en un món de llegenda en la que hauran de fer front a molts perills i enemics per aconseguir les apreciades boles de drac.

I és que, segons diu la llegenda, qui aconsegueixi reunir les set boles de drac despertarà el Drac Xeron del son mil·lenari i li concedirà qualsevol desig.

Bola de Drac els orígens al Canal Super3

La gaudirem amb una gran qualitat d'imatge, amb tots els openings i endings inèdits (que tampoc vam veure als anys 90) i que aniran canviant a mida que vagi avançant la sèrie.

Encara hi ha més, podrem veure els títols redoblats i les cortinetes d'entrada i sortida a mig capítol.

Moltes gràcies TV3 per tornar a apostar per aquesta màgica sèrie!!!!!

Visca Bola de Drac, un mite que mai morirà!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 18/03/2016 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.