Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac continuarà

El 25 de març acaba Dragon Ball Super, però Dragon Ball continuarà.

 

Bola de Drac continuarà

 

El pròxim, 25 de març amb l'emissió del capítol 131, acaba Dragon Ball Super, al canal japonès Fuji TV i que serà substituït per un altre anime: "Gegege no Kitaro".

"Dragon Ball Super" s'emet al canal japonès, Fuji TV, els diumenges a les 9h del matí (horari japonès, la 1h de la matinada entre dissabte - diumenge, en horari europeu).

El 5 de juliol del 2015 es va estrenar "Dragon Ball Super". Pels fans i seguidors de la sèrie aquest ha sigut un somni fet realitat, el retorn de la màgia. En Goku, en Vegeta, la Bulma, la Xixi, en Krilín i tots els nostres amics van tornar 18 anys després i nosaltres els vam esperar com el primer dia. A més la nova sèrie està situada després de la derrota del Monstre Bu i abans del 28è Torneig de les Arts Marcials, fet que encara ens agrada més, ja que al final de la sèrie han passat molts anys. Per si encara fos poc, "Dragon Ball Super" és de la mà de l'Akira Toriyama. Què més es podia demanar?

La programació de les pròximes setmanes tindrà alguns canvis, ja que saltaran dues emissions: diumenge 25 Febrer del 2018 per la Marató anual de Tokyo i diumenge 11 Març per donar pas a la retransmissió en directe de la Marató de Nagoya. Per tant queden només 8 episodis per la seva fi...

Bola de Drac continuarà

Ho anunciat amb una nota el canal japonès Fuji TV informant que de moment "Dragon Ball Ball Super" arriba al seu final (punt clímax) i serà substituïda per una altra sèrie, però “això no significa que tot hagi acabat...”; per tant amb aquesta frase final, ens deixa una porta oberta a que els nostres amics de Bola de Drac podrien tornar més endavant amb noves aventures; a més al desembre arribarà la nova pel·lícula que s'estrenarà als cinemes japonesos.
Així que, Bola de Drac, segueix ben viva. Què passarà al 2019 al Japó? Encara no se sap, però segur que continuarà...! Sobre com continuarà i quan dura aquesta aturada, queda com incògnites que ara per ara, difícil de respondre.

Al Twitter oficial de Dragon Ball Super de la Toei Animation es pot llegir en japonès el comunicat: .

Bola de Drac continuarà

Dragon Ball Super, ja triomfa en molts països com Itàlia (que actualment emet la nova saga de Trunks del futur i que arribaran fins el capítol 76 en emissió per continuar doblant, s'emet des de 2016 sense censures al canal de Mediaset, Italia1, amb força seguiment arribant a 1.000.000 d'espectadors i un 8% share de mitja) o aquí a través de Boing, encara que censurada.

TV3 de moment no disposarà de Dragon Ball Super en català. Amb l'acabament de la sèrie, al març al Japó; TV3 pot tenir més oportunitats per comprar els drets, què en penseu????

Us animem, si encara no heu fet, a firmar la petició que vam crear per a que Tv3 adquireixi "Dragon Ball Super" i així fer més pressió!!!

 

Sabem que aquesta és una pausa, ja que més endavant tindrem noves aventures dels nostres herois i que ens acompanyaran per sempre.

Si al 2019 al Japó hi han noves aventures, quin títol li posaríeu?

Continuarem informant...

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 20/01/2018 a les 16:00
comentaris
Josep Mercadé
23 d'Octubre, 2018
Volem bola de drac super en catala!!!!!!!!!
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.