Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Saló del Manga

Les diferents activitats, els assistents i l'ambient fan de Bola de Drac la protagonista del Saló del Manga.

 

Saló del Manga 2013

 

Com cada any no ens podem perdre una nova edició del Saló del Manga; que s'ha celebrat del 31 octubre al 3 de novembre del 2013 a la Fira de Montjuïc!

Aquest any hi ha assistit molta més gent del previst, unes 115.000 persones, fins i tot nosaltres hem hagut d'anar a recollir les invitacions i hem vist, mentre hem accedit a la fira; una gran fila per poder entrar. Fins i tot han hagut de tancar taquilles i molta gent amb l'entrada comprada, ha hagut de quedar-se fora. Un incident que segurament es solucionarà a la pròxima edició.
Aquest any, ha estat un Saló molt dedicat a en Goku i els seus amics, prova d'això es que hi han hagut varis esdeveniments:

Per un costat a l'estand de Planeta Agostini Còmics, la gent s'ha pogut fotografiar amb el certificat oficial del Rècord Guinness de persones disfressades de personatges de la nostra estimada sèrie, que es va aconseguir a la passada edició.

Saló del Manga 2013

Pels experts i per qui hagi volgut participar, el dissabte hi han hagut dues edicions de trivial de Bola de Drac en la què els fans han pogut posar a prova els seus coneixements sobre la nostra estimada sèrie i els millors han guanyat els primers packs dels DVD's de Bola de Drac i Bola de Drac Z.

I hi ha més, i és que Selecta Visión degut a que ha editat en DVD la nova edició de "Dragon Ball" i "Dragon Ball Z", ha organitzat una mena d'Exposició: "Dragon Ball Exhibition".

Saló del Manga 2013

Magnífic ambient a l'exposició de Bola de Drac.

Selecta Visión amb la col·laboració de Toei Animation ha muntat una gran exposició relacionada amb Bola de Drac al XIX Saló del Manga on hem pogut admirar molt de material relacionat amb la sèrie de la nostra vida: han arribat directament del Japó unes 25 reproduccions dels "Settei" de Bola de Drac Z.

Saló del Manga 2013

Captures d'imatges de capítols de Bola de Drac.

Els Settei són una mena de dibuixos de personatges realitzats pels membres de producció de la sèrie, i poques vegades es mostren públicament. És el material de treball de l'equip de la sèrie; en aquests dibuixos podem veure als personatges des de diferents angles, amb tots els detalls (expressions de cares; vestimenta, look, talls de cabells. objectes que porten).

Saló del Manga 2013

Settei, dibuixos que es fan servir per la producció dels capítols.

L'exposició gira en torn de "Bola de Drac Z" i ensenya una àmplia galeria dels seus personatges. Les diferents sagues de Bola de Drac Z es repassen a través de fotogrames originals. A més d'aquests dibuixos de la sèrie hem pogut veure reproduccions dels nous dibuixos realitzats durant el 2012 amb noves il·lustracions sobre les millors escenes de combat de la sèrie, entre d'altres.

Saló del Manga 2013

Reproduccions de les noves il·lustracions realitzades al 2012.

Un photocall de quatre metres ha permès als fans de fotografiar-se com si estiguessin en l'univers màgic de Bola de Drac, fins i tot per allí s'han passejat els ninots vivents de Goku i Vegeta i la gent els ha pogut abraçar, lluitar contra ells i fotografiar-se. La majoria nens han estat encantats quan s'han acostat a abraçar a en Goku, Cor Petit, o plorar al veure al terrible Vegeta.

Saló del Manga 2013

Actors vestits de Bola de Drac en el photocall.

A l'estand de Planeta de Agostini Còmics s'ha projectat en català el moment en que en Son Gohan, plora de ràbia per la mort de l'A16 i es converteix en Superguerrer de segon nivell davant d'en Cèl·lula, sota la banda sonora de "Un ocell se'n va volant" cantada per Manel Català... La gent entrava només sentir la cançó.

 

Durant el Saló del Manga s'ha anunciat que Planeta De Agostini traurà a la venda al voltant del pròxim mes d'abril del 2014, el "Dragon Ball Chozenshuu" i pel pròxim Saló del Manga: "Dragon Ball Chogashuu". Els dos volums sortiran idèntic a la versió original japonesa. Els fans haurem de començar a estalviar, ja que el pròxim any, es celebren 30 d'anys de la primera edició en japonès de "Bola de Drac" i que poden haver-hi moltes sorpreses. Hi han fins i tot possibilitats, que Planeta Agostini editi la nova versió en manga de "Dragon Ball" a tot color (que es ven com a xurros al Japó) com també "Dragon Ball SD" i els famosos anime comics (les pel·lícules i especials de Bola de Drac-Z-GT en manga).

Saló del Manga 2013

Decoració de Bola de Drac a l'estand de Planeta De Agostini.

A l'estand habitual de Planeta de Agostini, decorat al estil boladedraquià, s'ha pogut trobar a la venda l'edició Definitiva de Bola de Drac a 7,95€ cada tomo, el Landmark de Bola de Drac a 9,95€, el llibre d'il·lustracions a 14,95€ i l'edició en caixa Deluxe del manga de "Dragon Ball". La gent estava amuntegada llegint còmics i mirant les imatges, se'ls ha vist contents, amb els ulls brillants i emocionats. Feia molt de goig veure aquesta gent comprant coses de Bola de Drac, i fins i tot els nens, les noves generacions, que la descobreixen per primer cop, tot aquest material.

Saló del Manga 2013

Tomos de l'Edició Definitiva de Bola de Drac a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

En aquest Saló s'ha tornat a respirar un aire boladedraquià, als Karaokes s'han cantat cançons de Bola de Drac; als estands hem pogut trobar molt de material com dvds, còmics, llibres, revistes, ninots, clauers i que s'han venut com a xurros, tothom volia coses relacionades amb en Goku; tothom volia el que fos de Bola de Drac. Ha estat lo més venut.

Saló del Manga 2013

Wembley Andrea (Freezer) i Robert (Vegeta) amb el director d'animació Daisuke Nishio.

Pel que fa les projeccions, els fans hem pogut tornar a gaudir de la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Kami to Kami" (La batalla dels Déus), que com ja us vam anunciar, en primícia, al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, Selecta Visión va adquirir les llicències; i també es va projectar en català un especial de la primera lluita entre Goku i Vegeta, duel entre saiyans.

Saló del Manga 2013

Un invitat d'excepció d'aquesta nova edició del Saló del Manga, ha estat Daisuke Nishio, director d'animació de "Bola de Drac" i "Bola de Drac Z", que ha treballat en diverses pel·lícules de Bola de Drac i Bola de Drac Z com: "La bella dorment al castell del mal", "Garlick Jr. immortal", "El més fort del món", "Superbatalla al món" o "La batalla dels tres grans Superguerrers", entre d'altres. Daisuke ha vingut al Saló del Manga per presentar la nova edició restaurada i remasterizada de Bola de Drac i Bola de Drac Z, explicar anècdotes del teu treball boladedraquià amb Toriyama i firmar autògrafs als fans.

Saló del Manga 2013

Robert (Cor Petit) i Claudia (Son Gohan) a punt de començar l'entrenament!

Tampoc han faltat els dobladors catalans de Goku i Vegeta, Marc Zanni i Joan Sanz, respectivament; que han explicat anècdotes al voltant del doblatge de la sèrie.

Com cada any el cosplay de Bola de Drac ha triomfat, els fans de la sèrie d'Akira Toriyama han estat els més nombrosos, vestits del seus personatges preferits. Els Gokus, Vegetes, Cor Petits... han estat presents per tot el saló.

Saló del Manga 2013

L'Álvaro vestit de Goku i en Liam de Krilín, les noves generacions vénen amb força!

Nosaltres, donant voltes pel Saló hem pogut conèixer a molts fans de Bola de Drac i compartir experiències; ha estat un dia espectacular.

Durant quatre dies, han passat pel Saló del Manga, 115.000 visitants, un èxit rotund al qual Bola de Drac hi té a veure.

Saló del Manga 2013

La Sira encarnant el nostre heroi Goku!

Han estat uns dies força emocionants! També des de Boladedrac.cat volem donar les gràcies al director del Saló, el Sr. Carles Santamaria per convidar-nos a aquesta nova edició.

Tot això ens fa veure que Bola de Drac és més viva que mai!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/11/2013 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.