Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Les diferents activitats i el convidat especial Masaki Sato, un dels directors d'animació de Bola de Drac i Bola de Drac Z fan de Bola de Drac la protagonista de la 24ª edició del Saló del Manga.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

 

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

 

Del 1 al 4 de novembre s'ha dut a terme la XXIVª edició del Saló del Manga a la Fira de Montjuïc (Barcelona), i organitzada per Ficomic.

En aquesta nova edició, la nostra estimada sèrie ha sigut un altre cop protagonista d'aquest esdeveniment, degut a moltes activitats i novetats que a continuació us explicarem.

Aquest any 2018, el Saló del Manga ha superat l'índex de visites, amb 150.000 visitants; que podia ser encara més si no haguessin penjat el cartell de "entrades exhaurides" pel cap de setmana.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Part del marxandatge de Bola de Drac.
SHFiguarts de Bola de Drac a l'estand de Tamashii Nations World Tour.

A dins, es respirava un aire molt boladedraquià, amb gent disfressada de personatges de la sèrie: Bardock, Goku, Vegeta, Bulma, Follet Tortuga eren les disfresses més repetides.

Donant voltes pel Saló vam poder veure molts estands que venien marxandatge de les aventures dels nostres amics com ninots, peluixos, DVD’s, discos, cells, fundes per a mòbils, pins, clauers, còmics, videojocs, cards, entre altres i mentre passejàvem podríem veure com nens petits anaven vestits de Vegeta, Goku, Bulma, Gohan, etc.., acompanyats pels seus pares o avis.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Escultura de Goku fent un Kame Hame de tamany real.

Al palau 1 ens vam topar amb l'estand de 200 m² de Tamashii Nations World Tour, capitanejat per una escultura de Goku en posició de llençar un Kame Hame.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Toms de l'Edició Definitiva de Bola de Drac a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

Pel que fa el marxandatge, a l'estand de Planeta de Agostini, hem pogut trobar a la venta els següents articles:

- El primer i segon tom, del manga de “Bola de Drac Súper” (recopilatori dels números de la sèrie vermella, en edició català i castellà al preu de 7,95€.

-Els còmics de la sèrie vermella de “Bola de Drac Súper” que han sortit fins el moment. Edició en català i castellà, al preu de 2.95€ c/u.

- La nova edició del llibre d’il·lustracions completes de Bola de Drac (1984- 2007) al preu de 30€.

- El llibre: "Bola de Drac: Compendi". Un llibre que conté tota la informació relacionada amb "Bola de Drac", amb més de 300 pàgines plenes d'imatges. En castellà i català. Preu: 25€.

- El llibre "Bola de Drac: Compendi 2: Guia d’animació" cobreix totes les publicacions animades de Dragon Ball des del començament de la sèrie al 1986 fins “Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus”. En català i castellà al preu de 25€.

- El llibre "Bola de Drac: Compendi 3: Guia d’animació II" que cobreix informació sobre les pel·lícules més recents i Bola de Drac GT.

- L’anime color de le noves pel·lícules de Bola de Drac Z: “La Resurrecció de F” i Bola de Drac Z: “La Batalla del Déus“ al preu de 14,95€ c/u.

- Molts volums del manga a color de "Bola de Drac Z" en edició català i castellà a 9,95€ c/u.

- El manga: "Dragon Ball SD" de Naho Ohishi, què és una paròdia japonesa de Bola de Drac, en català i castellà. Preu: 9,95€.

- El tom: "Jaco" d'Akira Toriyama, que és la preqüela de "Dragon Ball"; en el qual Jaco, un membre de la Patrulla Espacial coneix a la germana de la Bulma, la Tights, i amb ella comença una gran amistat, com la que vam viure amb Goku i Bulma; i que ha de perseguir a un Saiyan molt perillós. Aquest volum conté el manga “Dragon Ball Minus”, que és el còmic d’on surt part de la història del passat Saiyan, que veurem a la pel·lícula: “Dragon Ball Super - Broly” que s'estrenarà als cinemes d’Espanya a partir del 22 de febrer 2019. Preu: 12,95€.

- Els anime colors de les pel·lícules traduït al català i castellà i destacant el de "Bola de Drac GT: Goku Jr" i "Bio Broly". Preu: 9,95€.

- Els 34 toms de l'edició definitiva de "Bola de Drac" al preu de 8,95€ c/u en edició català i castellà.

Una anècdota, a l’estand de Planeta Còmics en una pantalla es va projectar l'opening "Llum, foc, destrucció" (en català) i els fans que passaven i l'escoltaven fins i tot es posaven a cantar-la; va ser un moment màgic.
Mentre estàvem mirant aquests vídeos, s’apropaven fans disfressats de personatges de la sèrie, i altres fans es feien fotos divertides amb ells.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Toms del manga de Bola de Drac Súper a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

Destacar que Planeta Agostini va anunciar durant el Saló algunes llicències sobre Bola de Drac, que explicarem tot seguit:

- El proper 27 de novembre Planeta Còmics llançarà el llibre "Bola de Drac: Compendi 4" i que es centrarà en personatges, llocs, objectes i poders. Serem el primer país del món després del Japó i tenir-lo.

- Planeta De Agostini ha desvelat que seguirà editant la sèrie Vermella de "Bola de Drac". El mateix 27 de novembre surt el número 226 amb en Zamas a la portada.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

El cinquè pack de Dragon Ball Super en les seves dues edicions a l'estand de Selecta Visión.

Caminant, ens vam trobar amb l'estand de Selecta Visión, que aquest any ha estrenat material nou:

- El nou pack de la saga Goku Black i Trunks de "Dragon Ball Super” en DVD i Blu-Ray en diferents edicions, sense censures, en castellà i japonès. Malauradament no hi ha edició en català degut a que TV3 no disposa dels drets de la sèrie.

S’han venut dues edicions:

- Edició senzilla en DVD, “Dragon Ball Super Box 5” (episodis 54-65) al preu de 25€.

- Edició Col·leccionista Blu-Ray “Dragon Ball Super Box 5” (episodis 54-65) amb un llibret de regal al preu de 40€.

- També hem trobat les sagues anteriors (Saga Batalla dels Déus, Saga Torneig Xampa, Saga Resurrecció de Freezer), en les seves respectives edicions en DVD i Blu-Ray.

No hi han faltat:

- L'edició estesa de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en format DVD al preu de 15€.

- Edició estesa col·leccionista de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula al preu de 20€.

- L'edició de la pel·lícula "Dragon Ball Z: La Resurrecció de F." en format DVD al preu de 15€.

- Edició col·leccionista de "Dragon Ball Z: La Resurrecció de F.” que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula al preu de 20€.

També s'hi han pogut trobar els packs-box de "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac GT" com també de les pel·lícules i especials de TV; que oscil·laven entre els 25 i els 40€. Com també packs complets de tota la sèrie amb ofertes molt exquisides.

Amb la compra d'algun producte sobre Bola de Drac, et regalaven un pòster a doble cara de: "Dragon Ball Super" (Saga Black Goku).

A la part posterior de l'estand de Selecta hi havia un gran photocall de Bola de Drac Z, on hi havia una pantalla que projectava episodis de "Dragon Ball Super".
Posava la pell de gallina, veure com estaven amuntegats i emocionats tants xavals i nens davant del material de "Bola de Drac" i com molts nens demanaven als seus pares (que són també fans de la sèrie) per a que li compressin alguna cosa; i com es feien fotos amb els ninots vivents o gent disfressada, en especials els nens que abraçaven els personatges.

Volem donar les gràcies a Selecta Visión per regalar-nos pòsters, DVD’s i Blu-Ray’s de “Dragon Ball Super”.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Masaki Sato firmant una làmina durant la sessió de firmes.

Aquesta edició també ha estat molt especial perquè s’ha convidat a Masaki Sato (animador original japonès de les sagues animades de Bola de Drac). Sato dins l'estand de Selecta Visión; ha firmat, als fans, dues exclusives làmines dibuixades per ell per l'ocasió, i va provocar llarguíssimes cues dels fans i seguidors de la sèrie, mentre de fons sonaven vàries músiques i bandes sonores de Bola de Drac.
Va ser emocionant tenir al costat un animador tant important per l’univers boladedraquià i se'ns va posar la pell de gallina; quan ens va signar, als dos membres de Boladedrac.cat, la làmina, que ja tenim emmarcada a les nostres habitacions i que conservem com un bon rècord.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Fotografia de les làmines de la ilustració especial de Masaki Sato feta per l'ocasió.

Durant aquest saló, Selecta Visión ha anunciat que editarà els propers mesos, per primer cop i en exclusiva, la sèrie original de “Dragon Ball” (153 episodis) en Blu-Ray.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

En Ramón Agraz (Cor Petit), la Thais Moreno (Freezer), l'Eloy González (Monstre Bu) i en Daniel Gálvez (Sr. Satan); de Mollet del Vallès
Fantàstics!

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

L'Eric Kasai de Montgat, clavat al Follet Tortuga!


 

A cada racó podíem veure a seguidors de les aventures de “Bola de Drac” disfressats de personatges de la nostra estimada sèrie, vam poder parlar amb ells i compartir emocions, alguns venien de ben lluny com de Canàries.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

L'Omar Verona com a Follet Tortuga i la Natalia Ruano com a Bulma. Han vingut de Canàries.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

La Bruna i la Virginia de Barcelona, iguales que en Goku i la Bulma als primers episodis.

Fa unes setmanes vam convocar al nostre Facebook Boladedrac.cat, una mena concurs en què els fans ens havien de fer arribar fotos d'ells vestits de Goku, Vegeta, Cor Petit, i altres personatges de l'univers boladedraquià, i els guanyadors i els finalistes són els fans que surten fotografiats a la notícia.
Moltes gràcies, per participar!

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

La Marta Kaila que ha vingut de València està igual que la Bulma als primers episodis.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

En Yago Borrell i en David a la pell d'en Iamxa i del Gran Guerrer del vent.

Per últim, volíem donar les gràcies als organitzadors del Saló del Manga, per haver-nos convidat i acreditats en premsa; i us volíem felicitar per la feina feta.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

El Carlos López de Sabadell encarnant a en Bardock a punt de combatre.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

La Bulma ja està equipada i preparada per la recerca de les boles de drac.

Un cop més demostrar que "Bola de Drac" és una sèrie ben viva, un autèntic fenomen de masses que genera passió a tot el món i que és un mite que mai morirà.

Bola de Drac al Saló del Manga 2018

Fotografia de les acreditacions de Boladedrac.cat pel Saló del Manga.

Fins al pròxim Saló, que segur que serà encara més espatarrant... Ja que aquest 2019 ens esperen...... la nova pel·lícula de "Bola de Drac Super: Broly" que podrem veure al febrer als cinemes i segurament que pel proper Saló del Manga sortirà en DVD i Blu-Ray, l'estrena al Japó de la segona part de “Dragon Ball Super” (que començarà a Fuji TV al juliol), “Dragon Ball” en Blu-ray i moltes més sorpreses…
Comença el compte enrere....

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 04/11/2018 a les 20:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.