Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Les diferents activitats i la presentació dels nous episodis de Dragon Ball Super fan de Bola de Drac la protagonista de la 23ª edició del Saló del Manga.

 

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

 

Del 1 al 5 de novembre s'ha dut a terme la XXIIIª edició del Saló del Manga a la Fira de Montjuïc (Barcelona), i organitzada per Ficomic.

En aquesta nova edició, la nostra estimada sèrie ha sigut un altre cop protagonista d'aquest esdeveniment, degut a la estrena en televisió (Canal Boing) de la nova sèrie “Dragon Ball Super” i de la seva edició en format domèstic i del manga en català i castellà de la mà de Planeta Còmics.

Aquest any 2017, el Saló del Manga ha superat l'índex de visites, amb 148.000 visitants; que podia ser encara més si no haguessin penjat el cartell de "entrades exhaurides" pel cap de setmana.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Part del marxandatge de Bola de Drac.
SHFiguarts de Bola de Drac a l'estand de Tamashii Nations World Tour.

A dins, es respirava un aire molt boladedraquià, amb gent disfressada de personatges de la sèrie: Guerrers de l'Espai, Bulma, Trunks, Goku eren les disfresses més repetides.

Donant voltes pel Saló vam poder veure molts estands que venien marxandatge de les aventures dels nostres amics com ninots, pins, clauers, còmics, cards, entre altres i mentre passejàvem podríem veure com nens petits anaven vestits de Goku, Son Gohan, etc.., acompanyats pels seus pares o avis.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Escultura de Goku SuperGuerrer de tamany real.

Al palau 1 ens vam topar amb l'estand de 200 m² de Tamashii Nations World Tour, capitanejat per una escultura de Goku SuperGuerrer en posició de llençar un Kame Hame; accedint dins hem pogut veure un photocall de la Sagrada Família amb els dibuixos de Goku i Vegeta, convidant a la gent a pujar a una escultura del Núvol Kínton per fer-se una foto.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Photocall amb una escultura del Núvol Kínton.

Posava la pell de gallina, veure com els fans i seguidors de la sèrie estaven amuntegats i emocionats posant per fer-se fotos amb en Goku o pujats al damunt d’en Kínton volant per Barcelona; espectacular veure tants xavals i nens davant del material de "Bola de Drac" i com molts nens demanaven als seus pares (que són també fans de la sèrie) per a que li compressin alguna cosa.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Toms de l'Edició Definitiva de Bola de Drac a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

Pel que fa el marxandatge, a l'estand de Planeta De Agostini, adornat al estil boladedraquià hem pogut trobar a la venta els següents articles:.

- El primer tom, del manga de “Bola de Drac Súper” (recopilatori dels números de la sèrie vermella, sortits aquests mesos als quioscos), en edició català i castellà al preu de 7,95€.

- L’anime color de la nova pel·lícula de Bola de Drac Z: “La Resurrecció de F” al preu de 14,95€.

Però no hi han faltat els clàssics:

- La edició del llibre d'il·lustracions completes de Bola de Drac (1984- 2007) al preu de 30€.

- El llibre: "Bola de Drac: Compendi". Un llibre que conté tota la informació relacionada amb "Bola de Drac", amb més de 300 pàgines plenes d'imatges. En castellà i català. Preu: 25€.

- El llibre "Bola de Drac: Compendi 2: Guia d’animació" cobreix totes les publicacions animades de Dragon Ball des del començament de la sèrie al 1986 fins “Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus”. En català i castellà al preu de 25€.

- Els manga en color de "Bola de Drac Z” en edició català i castellà al preu de 9,95€.

- El tom: "Jaco" d'Akira Toriyama, que és la preqüela de "Dragon Ball"; en el qual Jaco, un membre de la Patrulla Espacial coneix a la germana de la Bulma, la Tights, i amb ella comença una gran amistat, com la que vam viure amb Goku i Bulma; i que ha de perseguir a un Saiyan molt perillós. Preu: 12,95€.

- Els 34 toms de l'edició definitiva de "Bola de Drac" al preu de 8,95€ c/u en edició català i castellà.

Els fans s'amuntegaven davant de tot aquest material, comprant-los o inclòs llegint-los; se'ls veia molts emocionants a tots; els nens tots emocionats llegint de gorra els còmics i demanant als seus pares i avis que compressin més material.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Toms del manga de Bola de Drac Súper a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

Destacar que Planeta De Agostini traurà a la venda algunes llicències de Bola de Drac , que explicarem tot seguit:

- El llibre "Bola de Drac: Compendi 3 Guia d’animació II" pel proper 28 de novembre.

- El llibre "Bola de Drac: Compendi 4" de cara a l'any que ve, i que es centrarà en personatges, llocs, objectes i poders.

- "Bola de Drac Full Color" - Saga de Satanàs Cor Petit i Cor Petit Jr.

Planeta De Agostini ha desvelat que seguirà editant la sèrie Vermella de "Bola de Drac" en català i castellà i que pel proper Saló del Manga veurà la llum el segon volum del manga.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

El primer pack de Dragon Ball Super en les seves tres edicions a l'estand de Selecta Visión.

Caminant, ens vam trobar amb l'estand de Selecta Visión, que aquest any ha estrena material nou:

- El primer pack de la sèrie: ”Dragon Ball Super” (La saga de la Batalla dels Déus) en DVD i Blu-Ray en diferents edicions, sense censures, en castellà i japonès. Malauradament no hi ha edició en català degut a que TV3 no disposa dels drets de la sèrie.

S'han venut tres edicions:

- Edició senzilla en DVD, “Dragon Ball Super Box 1” (1-14 episodis) al preu de 17,99€.

- Edició Col·leccionista Blu-Ray “Dragon Ball Super Box 1” (1-14 episodis) amb un llibret de regal i molt contingut extra, al preu de 29,99€.

- Edició Col·leccionista especial i només a la venda al Saló del Manga, en Blu-Ray “Dragon Ball Super Box 1” (1- 14 episodis). És presentada amb una portada hologràfica en paper prismàtic, al preu de 45€ i limitada a 200 unitats.

També s'hi han pogut trobar tota la sèrie de Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac GT en packs-box per sagues com també totes les pel·lícules en DVD i Blu-Ray.

No hi han faltat:

- L'edició estesa de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en format DVD i Blu-Ray.

- Edició estesa Col·leccionista de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula.

- El DVD i Blu-Ray Col·leccionista de la pel·lícula: “La resurrecció de F”.

Totes contenen àudio en català a excepció de les 4 últimes pel·lícules de Bola de Drac Z, que continuen inèdites en català

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Masatoshi Chioka i Hiroyuki Sakurada firmant una làmina durant la sessió de firmes.

Amb la compra d'algun producte sobre Bola de Drac, et regalaven un pòster a doble cara de: "Dragon Ball Super", l'àlbum amb cromos de la nova sèrie; i si feies una compra mínima de 15€ podies participar en la firma d’una làmina de “Dragon Ball Super” firmada pel director dels primers 46 capítols, Masatoshi Chioka, i productor, Hiroyuki Sakurada, que van ser els convidats estrella d’aquest any.

En una entrevista, van explicar que la sèrie de “Dragon Ball Super” té prevista acabar-se cap el mes de març (amb el final del Torneig del poder, que actualment està en emissió cada diumenge al canal japonès, Fuji TV); i també que hi pot haver una continuació i nova pel·lícula.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Uns servidors, Cristiano Casá i Jesús Pardo volant amb el Núvol Kínton. Boladedrac.cat no hi podia faltar.

A la part posterior de l'estand de Selecta hi havia un gran photocall de Bola de Drac Súper, on hi havia una pantalla que projectava els primers episodis d’aquesta nova sèrie.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

La Mari Vidal i el David Ortiz a la pell de la Bulma i d'en Vegeta.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

La Nuria Casanovas igual que la Bulma els primers episodis.

Cal destacar que el Telenotícies Migdia de TV3 va cobrir l'esdeveniment del Saló del Manga en el què va destacar com a protagonista: la nova entrega de "Bola de Drac" i la reportera va dir textualment: "[...]Els creadors de la nova entrega de la sèrie que han titulat "Bola de Drac Súper" han passat avui pel Saló per presentar els nous capítols que ja s'han estrenat al Japó i que molt probablement també es podran veure en català [...]", encara que no se sap quan; ja que TV3 encara ha d’adquirir la sèrie.
A continuació podem veure el fragment:

Per fer pressió, podeu signar el change.org que vam realitzar per aconseguir que s’emeti la sèrie en català.

 

Encara hi ha més, i és que Selecta Visión ha organitzat dos estands més amb temàtica de Bola de Drac, un estand amb gran Drac Shenron, on fins i tot hi va haver gent que va demanar algun desig; i un altre estand ambientat en “Dragon Ball Super”.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

L'Héctor Ruiz Iglesias (Son Gohan), la Cristina IgIesias Redondo (Chichi) i el Jordi Ruiz Latorre (Son Goku).
Fantàstics!

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

La Laura Santiago igual que la Xixi amb la familia al complet.
Espectaculars!

Aquest saló del Manga del 2017 ha estat espectacular pel que fa tot el relacionat amb les màgiques aventures d'en Goku i la seva colla, i no ens extranya gens, perquè cada anys surten més novetats relacionades amb la sèrie.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

Antonio Ramírez Parejo de Reus amb els seus fills. Les noves generacions vénen fort!

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

L'Eric Ribera, la Monica Chapuli i el Lluc Ribera de Matadepera. Fans de Bola de Drac des del primer dia!

Fa unes setmanes vam convocar al nostre Facebook Boladedrac.cat, una mena concurs en què els fans ens havien de fer arribar fotos d'ells vestits de Goku, Vegeta, Cor Petit, i altres personatges de l'univers boladedraquià, i els guanyadors i els finalistes són els fans que surten fotografiats a la notícia.
Moltes gràcies, per participar!

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

El Fran Barrero Blasco encarnant a en Cor Petit a punt de fer un Makankosappo sota el Drac Shenron.

Bola de Drac al Saló del Manga 2017

El Juan Ruiz com a Follet Tortuga abraçant carinyosament a la Bulma.

Per últim, volíem donar les gràcies als organitzadors del Saló del Manga, per haver-nos convidat i acreditats en premsa; i us volíem felicitar per la feina feta.

Un cop més demostrar que "Bola de Drac" és una sèrie ben viva, un autèntic fenomen de masses que genera passió a tot el món i que és un mite que mai morirà.

Fins al pròxim, Saló, que segur que serà més espatarrant... Ja que potser és l’any que tindrem per fi, “Dragon Ball Super” en català; coneixerem que ens esperen al Japó... Quin misteri tot!!!!!!!!!!!!
Comença el compte enrere, pel XXIVè Torneig de les Arts...., ui Saló del Manga...

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 18/11/2017 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.