Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

Les diferents activitats i l'ambient festiu fan de Bola de Drac la protagonista de la 22ª edició del Saló del Manga.

 

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

 

Del 29 d'octubre al 1 de novembre s'ha dut a terme la XXIIª edició del Saló del Manga a la Fira de Montjuïc (Barcelona), i organitzada per Ficomic.

Aquest any 2016, el Saló del Manga ha superat l'índex de visites, amb 142.000 visitants; que podia ser encara més si no haguessin penjat el cartell de "entrades exhaurides" pel cap de setmana; superant les visites de l’edició passada.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

Part del marxandatge de Bola de Drac.
SHFiguarts de Bola de Drac a l'estand de Tamashii Nations/SD Distribuciones.

A dins, es respirava un aire molt boladedraquià, amb gent disfressada de personatges de la sèrie: Guerrers de l'Espai, Goku, Vegeta, Bulma, Trunks eren les disfresses més repetides.

Donant voltes pel Saló s'han pogut veure molts estands que venien marxandatge de les aventures dels nostres amics com ninots, pins, clauers, còmics, cards, entre altres i mentre passejàvem hem pogut veure com nens petits anaven vestits de Goku, Son Gohan, etc.., acompanyats pels seus pares o avis.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

Toms de l'Edició Definitiva de Bola de Drac a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

Pel que fa el marxandatge, a l'estand de Planeta De Agostini hem pogut trobar a la venda els següents articles:

- La nova edició del llibre d'il·lustracions completes de Bola de Drac (1984- 2007) al preu de 30€.

- El llibre: "Bola de Drac: Compendi". Un llibre que conté tota la informació relacionada amb "Bola de Drac", amb més de 300 pàgines plenes d'imatges. En castellà i català. Preu: 25€.

- "Bola de Drac Compendi 2: Guia d’animació" cobreix totes les publicacions animades de Dragon Ball des del començament de la sèrie al 1986 fins “Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus”. En català i castellà al preu de 25€.

- L'anime color en manga de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en edició català i castellà al preu de 14,95€.

- Els volums del manga a color de "Bola de Drac”, de la saga Z (des de la saga dels Guerrers de l'Espai fins mitjans de la saga Bu), en edició català i castellà a 12,95€ c/u.

- El manga: "Dragon Ball SD" de Naho Ohishi, què és una paròdia japonesa de Bola de Drac, en català i castellà. Preu: 9,95€.

- El tomo: "Jaco" d'Akira Toriyama, que és la preqüela de "Dragon Ball"; en el qual Jaco, un membre de la Patrulla Espacial coneix a la germana de la Bulma, la Tights, i amb ella comença una gran amistat, com la que vam viure amb en Goku i la Bulma; i que ha de perseguir a un Saiyan molt perillós. Preu: 12,95€.

- Els anime colors de les pel·lícules i especials de TV traduïts al català i castellà i destacant el de "El combat definitiu: Bio Broly i "El pare d’en Goku: Bardock". Preu: 9,95€.

- Els 34 toms de l'edició definitiva de "Bola de Drac" al preu de 8,95€ c/u en edició català i castellà.

Els fans s'amuntegaven davant de tot aquest material, comprant-los o inclòs llegint-los; se'ls veia molts emocionants a tots; els nens tots emocionats llegint de gorra els còmics i demanant als seus pares i avis que compressin més material.

Destacar que Planeta Agostini va anunciar durant el Saló algunes llicències sobre Bola de Drac, que explicarem tot seguit:

- "Bola de Drac Full Color" - Saga de l'origen i Cinta Vermella. Per un total de 8 volums que comença des dels inicis de la sèrie fins l'arribada de Ten Xin Han. Es te previst treure també la Saga de Satanàs Cor Petit i Cor Petit Jr.

- En preparació els últims 3 volums del manga en color de la saga Bu, al preu de 12,95€.

- La sèrie "Dragon Ball Super" es llançarà a tota Espanya en dues edicions diferents:
a) En format "Sèrie Vermella", és a dir, el mateix format que els còmics de la Bola de Drac Z (Sèrie Vermella) que sortien mensualment als anys 90. El primer número serà el 212, continuant l’edició vermella anterior (dels anys 90) que es va quedar al número 211 que acabava amb en Goku marxant a entrenar l’Ub. El preu serà de 2,95 €. En principi es llançaria paral·lelament al primer tom, encara que quedaria per confirmar.
b) En format tom, al igual que el format japonès.
Les dues edicions sortiran al 2017.

- L'anime còmic, en color de "La Resurrecció de F" Edició en català i castellà sortirà a la venda al pròxim Saló del Manga.

- El Compendi 3 de "Bola de Drac", és un altra sorpresa, que sortirà a la venda aquest 2017.

Moltes novetats que faran les delícies de tothom als pròxims mesos.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

Enorme Drac Shenron exposat a l'estand de Selecta Visión.

Caminant, ens vam trobar amb l'estand de Selecta Visión, un enorme Drac Shenron donava la benvinguda a l'estand, que aquest any estrena material nou: un pack amb tota la sèrie de Bola de Drac. També es podien trobar altres productes de la sèrie com:

- El pack Edició Col·leccionista (DVD + Blu-Ray + extres) de la nova pel·lícula: “La Resurrecció de F.”

- El DVD de "La Resurrecció de F", la nova pel·lícula de "Bola de Drac Z" que vam gaudir el passat mes de novembre del 2015 als cinemes.

- Les edicions en Blu-Ray de "La Resurrecció de F" i "Battle of Gods".

- Totes les pel·lícules i especials de TV de "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac GT", en edició DVD i Blu-Ray i en packs.

- Edició estesa, versió senzilla, de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en format DVD.

- Edició estesa Col·leccionista de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula.

També s'hi han pogut trobar els packs-box de "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac GT" que oscil·laven entre els 20€.

 

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

Packs-box de Bola de Drac i Bola de Drac Z a l'estand de Selecta Visión.

També podem trobar l'estand de "M’anima l’anime", capitanejat per l’actor de doblatge que dóna veu a en Goku en la seva versió en català, Marc Zanni. En aquest estand es poden trobar marxandatge boladedraquià realitzat per fans de la sèrie i els seguidors poden fotografiar-se amb la veu d'en Goku i altres personatges o aconseguir dedicatòries personalitzades dels actors de doblatge.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

Fantàstic dibuix del nostre heroi Goku a l'estand de Montana Colors.

El diumenge, 30 d’octubre es va realitzar una conferència sobre “Bola de Drac”, titulada: “Bola de Drac Generacions” amb David Hernando (Planeta Agostini Comic), Oleguer Sarsanedas (Director de TV3 entre 1990 y 1996), Nacho Fernández (dibuixant de “Dragon Fall”) entre altres, en el qual es va parlar del fenomen de Bola de Drac a casa nostra.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

La Clara Latorre fantàstica a la pell de la Pan.

Al retorn, podíem veure com als trens, molts assistents llegien els mangues de “Bola de Drac” que havien comprat i fins i tot algun veia la pel·lícula de “La resurrecció d’en Freezer” al seu DVD portàtil. Una autèntica bogeria.

Aquest saló del Manga del 2016 ha estat espectacular pel que fa tot el relacionat amb les màgiques aventures d'en Goku i la seva colla, i no ens estranya gens, perquè aquest any es celebren 30 anys de la primera emissió de l'anime de "Bola de Drac" a Fuji TV al 1986, i que continua en emissió cada diumenge amb les noves aventures d'en Goku i els seus amics a “Dragon Ball Super”.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

La Gemma Pedragosa i la Cristina Pedragosa encarnant en Bu i en Freezer.

Fa unes setmanes vam convocar al nostre Facebook Boladedrac.cat, una mena concurs en què els fans ens havien de fer arribar fotos d'ells vestits de Goku, Vegeta, Cor Petit, i altres personatges de l'univers boladedraquià, i els guanyadors i els finalistes són els fans que surten fotografiats a la notícia.
Volem destacar a la Gemma Pedragosa i la Cristina Pedragosa amb els seus espectulars cosplays. Us volem invitar a visitar la seva pàgina de Facebook Crismma Workshop.
Moltes gràcies, per participar!

Per últim, volem donar les gràcies als organitzadors del Saló del Manga, per haver-nos convidat i acreditats en premsa; i us volem felicitar per la feina feta.

Bola de Drac al Saló del Manga 2016

La Irina Höffernig vinguda d'Austria igual que la Bulma.

Un cop més demostrar que "Bola de Drac" és una sèrie ben viva, un autèntic fenomen de masses que genera passió a tot el món i que és un mite que mai morirà.

Fins al pròxim, Saló del Manga, que segur que serà més espetarrant... Ja que aquest 2017 ens esperen...... les novetats boladedraquianes que ens tenen preparat els amics de Planeta Agostini Comic; i l’estrena a la nostra televisió de "Dragon Ball Súper", entre altres sorpreses...
Comença el compte enrere....

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 14/11/2016 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.