Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Esdeveniments únics i especials fan de Bola de Drac la protagonista de la 21ª edició del Saló del Manga.

 

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

 

Del 29 d'octubre al 1 de novembre s'ha dut a terme la XXIª edició del Saló del Manga a la Fira de Montjuïc (Barcelona), i organitzada per Ficomic.

En aquesta nova edició, la nostra estimada sèrie ha estat un altre cop protagonista d'aquest esdeveniment, degut a la estrena als nostres cinemes de l'última pel·lícula de "Bola de Drac" titulada "La Resurrecció d'en Freezer".

Aquest any 2015, el Saló del Manga ha superat l'índex de visites, amb 137.000 visitants; que podia ser encara més si no haguessin penjat el cartell de "entrades exhaurides" pel cap de setmana.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Part del marxandatge de Bola de Drac.

A dins, s'ha respirat un aire molt boladedraquià, amb gent disfressada de personatges de la sèrie: Saiyans, Bulma, Trunks, Goku han estat les disfresses més vistes; entre les quals destaquem dues joves noies disfressades de SuperGuerreres.

Donant voltes pel Saló s'han pogut veure molts estands que venien marxandatge de les aventures dels nostres amics com ninots, pins, clauers, còmics, cards, entre altres i mentre passejàvem hem pogut veure com nens petits anaven vestits de Goku, Son Gohan, etc.., acompanyats pels seus pares o avis.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Toms de l'Edició Definitiva de Bola de Drac a la venda a l'estand de Planeta De Agostini.

Pel que fa el marxandatge, a l'estand de Planeta De Agostini, adornat al estil boladedraquià hem pogut trobar a la venda els següents articles:

- La nova edició del llibre d'il·lustracions completes de Bola de Drac (1984- 2007) al preu de 30€.

- El llibre: "Bola de Drac: Compendi". Un llibre que conté tota la informació relacionada amb "Bola de Drac", amb més de 300 pàgines plenes d'imatges. En castellà i català. Preu: 25€.

- L'anime color en manga de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en edició català i castellà al preu de 14,95€.

- Primers volums del manga a color de "Bola de Drac" saga dels Guerrers de l'Espai en edició català i castellà a 9,95€ c/u.

- El manga: "Dragon Ball SD" de Naho Ohishi, què és una paròdia japonesa de Bola de Drac, en català i castellà. Preu: 9,95€.

- El tomo: "Jaco" d'Akira Toriyama, que és la preqüela de "Dragon Ball"; en el qual Jaco, un membre de la Patrulla Espacial coneix a la germana de la Bulma, la Tights, i amb ella comença una gran amistat, com la que vam viure amb en Goku i la Bulma; i que ha de perseguir a un Saiyan molt perillós. Preu: 12,95€.

- Els anime colors de les pel·lícules traduït al català i castellà i destacant el de "La Batalla Ardent!" i "El Retorn d'en Broly". Preu: 9,95€.

- Els 34 toms de l'edició definitiva de "Bola de Drac" al preu de 8,95€ c/u en edició català i castellà.

Els fans s'amuntegaven davant de tot aquest material, comprant-los o inclòs llegint-los; se'ls veia molts emocionants a tots; els nens tots emocionats llegint de gorra els còmics i demanant als seus pares i avis que compressin més material.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Pack Edició estesa col·leccionista DVD/Blu-Ray de la pel·lícula de Selecta Visión.

Caminant, ens hem trobat amb l'estand de Selecta Visión, que aquest any estrena material nou: l'edició estesa de la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Battle of Gods" doblada totalment al català, castellà i valencià (gràcies a un crowdfunding realitzat per fans valencians).
S'hi han venut dues edicions:

- L'edició estesa de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" en format DVD al preu de 15€.

- Edició estesa col·leccionista de "Dragon Ball Z: Battle of Gods" que inclou Blu-Ray, DVD, DVD extres i un llibret sobre la pel·lícula; al preu de 20€.

També s'hi han pogut trobar els packs-box de "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac GT" que oscil·laven entre els 25€ i els 40€.

Amb la compra d'algun producte sobre Bola de Drac, et regalaven un pòster a doble cara de la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Resurrection F."

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Ninots vivents de Goku i Vegeta a la sessió de photocall a l'estand de Selecta Visión.

A la part posterior de l'estand de Selecta hi havia un gran photocall de Bola de Drac Z, on hi havia una pantalla que projectava els openings i endings de "Bola de Drac - Z - GT i Z KAI" en català, una anècdota es que es va projectar l'opening "Son Gohan és el teu nom" (inèdit ara a la TV catalana al ser un opening inventat francès) i els fans que passaven i l'escoltaven fins i tot es posaven a cantar-la; un moment molt màgic; com també es projectava el tràiler en català i castellà de la nova pel·lícula de "Bola de Drac Z: la Resurrecció d'en Freezer".
Mentre estàvem mirant aquests vídeos, apareixen els ninots vivents de Goku i Vegeta, convidant als fans a fer-se fotos divertides amb ells.

Posava la pell de gallina, veure com estaven amuntegats i emocionats tants xavals i nens davant del material de "Bola de Drac" i com molts nens demanaven als seus pares (que van ser fans de la sèrie) per a que li compressin alguna cosa; i com es feien fotos amb els ninots vivents o gent disfressada, en especials els nens que abraçaven els personatges.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Tadayoshi Yamamuro firmant una làmina durant la sessió de firmes.

Aquesta edició també ha estat molt especial perquè es va convidar a Norihiro Hayashida (productor de "Dragon Ball Kai" i "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F.") i a Tadayoshi Yamamuro, director de la pel·lícula: "Dragon Ball Z: Fukkatsu no F.", (La Resurrecció d'en Freezer) i “Dragon Ball Super”, ell coneix molt bé a l'Akira Toriyama perquè des dels inicis dels anys vuitanta que treballa amb ell; en el disseny dels personatges i com a director d'animació. Tadayoshi, dins l'estand de Selecta Visión; ha firmat als fans, unes làmines dibuixades per ells per l'ocasió.
Ha estat emocionant tenir al costat un dibuixat tan important per l'univers boladedraquià i se'ns ha posat la pell de gallina; quan ens ha signat la làmina, que ja tenim emmarcada a les nostres habitacions i que conservem com un bon record.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Fotografia de la làmina de la ilustració especial de Tadayoshi Yamamuro feta per l'ocasió.

Yamamuro ha explicat al Saló, que hi ha intenció i possibilitat d'una nova pel·lícula de Bola de Drac Z i fins i tot hi ha la intenció d'incorporar personatges de diferents obres d'Akira Toriyama en l'arc narratiu de "Bola de Drac".

També ha parlat en una entrevista a "El Periódico de Catalunya", sobre la nova pel·lícula de Bola de Drac Z: “La Resurrecció d’en Freezer” i que s'ha estrenat des de fa pocs dies als cinemes del nostre país.
I comenta textualment: "Vull seguir amb "Dragon Ball" tota la vida". (Entrevista al "Periódico de Catalunya" del 10 de novembre del 2015).

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Per la tarda hem pogut visitar l'estand de "M'anima l'anime" on hi hem trobat els dobladors Marc Zanni (Goku) i Joan Sanz (Vegeta) que han firmat pòsters i gravaven audio-missatges pels fans catalans de la sèrie.
Hem pogut parlar amb Marc Zanni, sobre el doblatge de la Saga Bu de "Bola de Drac Z Kai" que s'està doblant actualment al català i que podrem veure pròximament (molt probablement al gener) al Canal Súper3.
Des d'aquí volem donar les gràcies a ells per firmar-nos els pòsters.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Cristina Plaza i Aída Romero a la pell del nostre heroi Son Goku.

A les 18:30 al Palau nivell 4; s'ha fet la presentació oficial de la nova pel·lícula "Bola de Drac Z: Ressurrecció F." que podem veure als cinemes des del 6 de novembre; amb el visionat dels primers minuts de la pel·lícula en català. Per aquesta sessió s'havia d'agafar invitació; la sala estava tota plena.

Aquest saló del Manga del 2015 ha estat espectacular pel que fa tot el relacionat amb les màgiques aventures d'en Goku i la seva colla, i no ens estranya gens, perquè aquest any es celebren 25 anys la primera emissió de "Bola de Drac" a TV3, que cada dia al Canal Super3 té més seguidors, situant-se entre els més vistos del dia i el més vist de la setmana del Canal Super3 i del Canal33.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

La Noemí Rodríguez igual que la Bulma a l'ending de "Vull viure d'aventures".

Fa unes setmanes vam convocar al nostre Facebook Boladedrac.cat, un concurs en què els fans ens havien de fer arribar fotos d'ells vestits de Goku, Vegeta, Cor Petit, i altres personatges de l'univers boladedraquià, i els guanyadors són els fans que surten fotografiats a la notícia. Moltes gràcies, per participar!

Per últim, volem donar les gràcies als organitzadors del Saló del Manga, per haver-nos convidat i acreditats en premsa; i us volem felicitar per la feina feta.

Bola de Drac al Saló del Manga 2015

Fotografia de grup dels nostres herois. Cada cop hi han més fans vestits de Bola de Drac.

Un cop més demostrar que "Bola de Drac" és una sèrie ben viva, un autèntic fenomen de masses que genera passió a tot el món i que és un mite que mai morirà.

Fins al pròxim, Saló, que segur que serà més espetarrant... Ja que aquest 2016 ens espera...... la nova pel·lícula de "Bola de Drac Z" en DVD i Blu-Ray, l'estrena de "Bola de Drac Kai - Saga Bu" i l'arribada de "Dragon Ball Súper".
Comença el compte enrere!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 21/11/2015 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.