Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Súper: Superheroi en català

La nova pel·lícula de "Bola de Drac Súper: Superheroi" es doblarà al català i s'estrenarà als cinemes!

Bola de Drac Súper: Superheroi en català

 

Bola de Drac Súper: Superheroi en català

 

L’11 de juny s'ha estrenat als cinemes japonesos la pel·lícula "Dragon Ball Super: Super Hero", que té una durada aproximada de 99 minuts.
Com ja vam explicar amb anterioritat, la pel·lícula havia d'estrenar-se als cinemes japonesos el 22 d'abril, però degut a un hackeig que van patir, el 15 de març, els servidors de Toei Animation s'ha posposat a l'11 de juny del 2022.

Fa poques setmanes, us vam comunicar a través del nostre Facebook que Crunchyroll serà l’encarregada de distribuir la nova pel·lícula als cinemes de tot el món (excepte Japó), inclòs tota Espanya.

Fa pocs dies, la mateixa productora va comunicar la data d'estrena als cinemes de tota Espanya pel 2 de setembre del 2022, i van sortir els dubtes, entre els fans, de si es doblaria al català, degut a que la sèrie no s'ha doblat encara ni TV3 no té els drets de Dragon Ball Super i més encara tenint en compte que des del 5 d’agost de 2019 ha deixat d'emetre la sèrie per exhauriment de drets.
Molts fans, i així ho van plasmar amb comentaris, al nostre Facebook, eren incrèduls i dubtant que la pel·lícula no es doblaria al català. Nosaltres vam dir, des de que vam saber la data d'estrena al nostre País, que sí es doblaria al català, però havíem de tenir paciència sobre la seva confirmació.

Des de fa setmanes que estem en contacte amb TV3, amb el Departament de Cultura i Llengua Catalana i el de Política Lingüística de la Generalitat i amb la distribuïdora Crunchyroll. Des de fa pocs minuts que la distribuïdora Crunchyroll ha confirmat que la pel·lícula sí es doblarà en català i la podrem veure als cinemes de Catalunya a partir del 2 de setembre.

En el mateix anunci s'ha desvelat el repartiment d'actors de doblatge i que podem llegir a continuació:

GOKU MARC ZANNI
VEGETA JOAN SANZ
COR PETIT XAVI FERNÁNDEZ
SON GOHAN DAVID JENNER
BEERUS ALFONSO VALLÉS
BROLY JOSEP MARIA MAS
BULMA ROSER CONTRERAS
CARMINE JOAN CARLES GUSTEMS
CHEELAI ROSER VILCHES
DENDE CARLES LLADÓ
DR. HEDO IVÁN POSADA
GAMMA 1 CESC MARTÍNEZ
GAMMA 2 HÉCTOR GARCÍA
SON GOTEN ELISABET BARGALLÓ
MIXET KARÍN JORDI PINEDA
KRILÍN MARTA BARBARÀ
LEMO PEP RIBAS
MAGENTA JORDI BOIXADERAS
A-18 PILAR MORALES
PAN MERITXELL ANÉ
DRAC SHENRON FRANCESC BELDA
TRUNKS CARME CALVELL
VÍDEL EVA LLUCH
WHIS MARCEL NAVARRO
YAJIROBEE MARÍA MOSCARDÓ

Les immenses ganes de poder viure la nova pel·lícula d'en Goku en català han desencadenat il·lusió, nervis i impaciència, i ara ja la tenim aquí!

La història gira després de la pel·lícula Bola de Drac Súper: Broly, precisament en un dels tràilers hem pogut veure en Goku entrenant amb en Broly.

En aquest film, se’ns explica que en Goku quan és petit destrueix l'Exèrcit de la Cinta Vermella. Ara certs individus que continuen amb el seu llegat han creat els Androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2. Aquests dos Androides s'anomenen a si mateixos “Superherois” i ataquen en Cor Petit i en Son Gohan… Quin és l'objectiu del Nou Exèrcit de la Cinta Vermella? Davant el perill imminent, és l'hora del teu despertar, Superheroi!

Bola de Drac Súper: Superheroi tindrà com a protagonistes principals en Son Gohan i en Cor Petit. En Son Gohan estarà especialment motivat gràcies al seu estimat mestre Cor Petit, desencadenant els dos un poder impressionant. Lluitaran en un combat espectacular contra els androides creats pel geni del Dr. Hedo. En Goku i en Vegeta participaran en la lluita, però no arribaran a transformar-se en SuperGuerrer. Podrem veure també en Son Goten i en Trunks que ja han crescut i que es fusionaran, l'A18, en Broly, el Mixet Karín, en Dende, entre altres. A la pel·lícula es veurà la entranyable relació entre en Son Gohan i la seva filla Pan.

Segons revela Akira Toriyama: “En realitat, en Cor Petit és el meu personatge favorit. Normalment és molt tranquil, però pot ser que en aquesta pel·lícula sigui la primera vegada que veiem a en Cor Petit tan actiu i parlador.”.

Bola de Drac Súper: Superheroi en català

Akira Toriyama està més involucrat que mai en aquesta pel·lícula, encara més que en les anteriors i ja va començar a treballar en el guió de "Dragon Ball Super: Super Hero" molt abans d'acabar “Dragon Ball Super: Broly”.

L'estètica d'animació serà CGI, abandonant el que hem pogut veure al film de Broly.

La pel·lícula tindrà molts detalls i curiositats que fan referència a Bola de Drac Z, com les posicions de combat d’en Goku i en Vegeta quan s’entrenen al Planeta d’en Bills, són idèntiques al seu primer enfrontament a la Terra.
Veurem com en Son Gohan està preparant un seminari sobre insectes i papallones, i és que li agraden i li criden l’atenció des de ben petit, i se n’ha llegit llibres sencers amb només 5 anys.

El primer teaser es va presentar per primer cop, el 23 de juliol a la Convention San Diego Comic 2021.

A continuació podem veure els tràilers oficials que han anat sortint. Els podrem veure en exclusiva subtitulats en català per nosaltres, en els què hem intentat fer una traducció el màxim fidel a la original i amb la forma de parlar dels nostres amics, en què moltes expressions ens sonaran de sentir-les habitualment.

A continuació podem veure el primer tràiler oficial que va sortir el 7 d'octubre del 2021 aprofitant la Convention Comic de New York.

Seguidament gaudirem del segon tràiler oficial que ha sortit a la llum el 18 de desembre. Hi ha nous personatges en Gamma 1 i en Gamma 2 que són androides.

Aquí hi ha el tercer tràiler que ha vist la llum l’1 de març. En aquest tràiler podem veure la nova transformació d'en Cor Petit. Es diu "Potencial alliberat".

Aquest és el quart tràiler ha sortit el 27 de maig. Aquí veiem en acció en Son Goten i en Trunks que han crescut. L’altra novetat és l’aparició d’en Magenta, el cap del nou Exèrcit de la Cinta Vermella.

A continuació podem veure el cinquè tràiler oficial publicat el 3 de juny, només 8 dies abans de l’estrena de la pel·lícula al Japó.

Per sortir de dubtes sobre tot això, hem d'esperar a veure la pel·lícula als cinemes al setembre, segur que ens emocionarà.

Serà el segon cop que una pel·lícula de Bola de Drac arriba a Espanya i Catalunya, gairebé tres mesos després de la seva estrena al Japó com ja va passar amb "Bola de Drac Súper: Broly”.

Bola de Drac Súper: Superheroi en català

Actualitzem a 30 de juliol de 2022 amb el tràiler oficial en català que ha publicat Crunchyroll i que podem visionar a continuació. Esperem també que més cinemes es sumin a l'estrena, que sens dubte serà un èxit com ho han sigut les anteriors pel·lícules.

Actualitzem a 20 d'agost de 2022 amb el segon tràiler oficial en català que ha publicat Crunchyroll i que podem veure a continuació.

Actualitzem a 25 d'agost de 2022, en què TV3 ha publicat un article sobre Bola de Drac i que està publicat a la seva pàgina d’inici junt amb altres notícies de la setmana, amb el títol: ""Bola de Drac" uneix generacions: expectació per l'estrena de la nova pel·lícula" i que explica com Bola de Drac traspassa barreres generacionals i com la nova pel·lícula està creant una gran expectació.

Ja podem comprar les entrades per la esperada Bola de Drac Súper: Superheroi. Només hem de visitar la pàgina web oficial de la pel·lícula, un cop ja hagueu entrat, feu clic en el botó "comprar entrades" i la web trobarà les sales de cinema més properes a vosaltres i totes les funcions de la pel·lícula en els seus diversos formats.

Actualitzem a 29 d'agost de 2022 amb l'anunci espectacular de la pel·lícula a la Rambla de Barcelona.
Un anunci de Bola de Drac cobreix un edifici sencer, no recordem cap promoció de la sèrie d'aquesta envergadura.
Això demostra que la magnitud del fenomen Bola de Drac és més important que mai.

Estem molt contents i amb moltes ganes de que arribi el mes de setembre i poder gaudir d'aquesta màgica i a la vegada estrambòtica pel·lícula, que segur ens encantarà.

Ja tindrem la pel·lícula en català, ara per estar súpercontents, falta que TV3 emeti de nou Bola de Drac en la seva totalitat i adquireixi "Bola de Drac Súper" i l’estreni aquest 2022; per fer més pressió us invitem a signar i compartir la petició que vam crear per aquest assumpte i que estem a les portes d'arribar a les 15.000 signatures.

Comença el compte enrere!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 15/06/2022 a les 16:00
comentaris
Francisco García Galindo
08 de Juliol, 2022
Me gustaría poder verlo en tv3 bola de drac súper , he visto bola de drac siempre en catalá y han sido mis dibujos preferidos. Ojalá se pueda emitir.
Ramón Rodriguez Parra
08 de Juliol, 2022
Me gustaría que volvieran a poner bola de drac en catalá en TV3 , yo mismo subiré a Barcelona desde Zaragoza para verla en catalán !!
Alberto Martos
08 de Juliol, 2022
Yo nací con Bola de drac en catalán y me gustaria que se volviera a emitir en tv3, Dragon ball en catala sempre
Albert Llobet Portell
09 de Juliol, 2022
Sí es torna a emetre i es fa la pel-lícula no fallaré en veure-ho! Em faria molta il-lusió!
Marcos Pellicer
09 de Juliol, 2022
Vull que torni Bola de Drac a TV3, gràcies per conseguir que emetin la nova pel·lícula en català, tinc moltes ganes de anar a veure-la al cinema. Bola de Drac en català ara i sempre!!!
Dimas Pascual Casarrubio
31 de Juliol, 2022
Brutal el catalá molt millor que el castella ,vui Veure bola de drac a TV3
Daniel
31 de Juliol, 2022
Bola de drac sempre! O es en Català o no la vaig a veure al cinema. Totes les altres pel•lícules les he anat a veure als cines i vaig disfrutar com un nen petit!
Moi Padrós
31 de Juliol, 2022
A casa hem crescut amb Bola de Drac a TV3… quan sortíem corrents del col•legi per no perdre’ns la l’opening (Volant, voooolant, sempre amunt nananá 🎶) si sóc dels anys 80!!! M’encanta aquesta serie i la considero el meu principal hobby a dia d’avui, coleccionant figures, còmics, Cromos i més!!! Vull que BOLA DE DRAC torni TV3!!! Així tornarem a viure aquells dies i ara amb la meva filla 😊
Manuel Martínez Martin
30 d'Agost, 2022
Soc Catalá i desde petit he vist sempre Bola de Drac al Catalá per descomptat anire a veure la nova peli Dragon Ball Super:Super Hero en el meu idioma com Deu mana! 🙌🏻
Jessy
04 de Setembre, 2022
La pelicula me ha encantat! El poder veure-la en català encara més! Crec que seria important que TV3 penses en comprar y doblar la serie Súper perquè a Catalunya els fans de Bola de Drac ho necessitem! Hi ha molts fans,només cal veure la estrena de la película als cinemas catalans! Un èxit!!
Lex
04 de Setembre, 2022
la pel•lícula és una autèntica passada!!! la vaig veure a la preestrena i en català és una altra lliga! tots a veure-la en català!!! i ja que estem... volem #boladedrac en català a tv3!!!i la volem "volaaaant, voOolaaaant"
Jonathan
04 de Setembre, 2022
Una passada de pel·li! Quan comences a sentir les veus en català et transporta directament a quan eres petit i veies Bola de Drac en TV3 a vans d'entrar al cole. Tant de bo tornés Bola de Drac a TV3 i poguessin emetre el Súper en Català. Seria un somni!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.