Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

Surt a la venda la nova pel·lícula de "Bola de Drac Súper: Broly" en Home Video de la mà de Selecta Visión.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

 

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

 

El pròxim 29 de maig es posarà a la venda a tota Espanya, el DVD i Blu-Ray de la pel·lícula: "Dragon Ball Super: Broly" ("Bola de Drac Súper: Broly"), l'última pel·lícula de "Bola de Drac" que hem gaudit als cinemes el passat mes de febrer i que ha assolit un èxit sense precedents. De moment ha aconseguit recaptar un milió d'euros en només 3 dies en cartellera. A Catalunya, com ja vam comentar a la notícia Bola de Drac Súper: Broly a Catalunya, és la millor estrena en català del últims 10 anys i la segona de tota la història del cinema en català. Aquest fet ha aconseguit que es prorrogui la seva projecció vàries setmanes i mesos més als cinemes. De fet, a data d’avui, encara hi ha cinemes que la projecten.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

La pel·lícula, de 100 minuts de durada, compta amb Tatsuya Nagamine (episodi 95 de "Bola de Drac Súper") com a director, Ogura Kazuo com a director artístic, Naohiro Shintani com a director d'animació, i el mateix Akira Toriyama com a responsable del guió, el disseny original dels personatges, i la supervisió general.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

Després del final del Torneig del Poder, guanyat per l’A-17 membre de l'equip del 7è univers (el grup dels nostres amics), en Goku i en Vegeta continuen el seu entrenament. Com ja hem descobert durant el Torneig del Poder, en altres universos hi ha guerrers que diuen que són encara més poderosos. Un dia qualsevol, però, en Goku i en Vegeta es troben davant d’un nou Guerrer de l’Espai que acaba d’arribar a la Terra: en Broly, acompanyat pel seu pare, en Paragus. No falta en Freezer, que va ser reviscut per en Whis, per ajudar a l'equip d'en Goku a guanyar el Torneig del Poder. És una batalla èpica i combats bíblics que deixa a tothom bocabadat i amb ganes de més.

Amb aquesta pel·lícula en Broly serà personatge canònic a Dragon Ball Super.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

"Dragon Ball Super: Broly", sortirà en format domèstic amb diferents edicions (que comentarem tot seguit) i està editat per Selecta Visión.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

Tant en format DVD com al Blu-Ray podem gaudir del film amb àudio català, castellà millorat, euskera i japonès i de subtítols.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

Edició Col·leccionista Bluray.

A continuació detallem les edicions i preus:

EDICIÓ COL·LECCIONISTA BLURAY:
- DVD i Blu-Ray de la pel·lícula en Format: 16:9 i definició 1.080p.
- Àudios: Català, castellà, euskera, japonès en DTS HD i subtítols en castellà.
- Extres: Un llibre exclusiu de la pel·lícula; presentant el doblatge de la pel·lícula; "making of" del doblatge en català, castellà i euskera; tràilers en català, castellà i euskera i tràiler original japonès.
- El preu és de 36,99€.

EDICIÓ BLURAY:
- Pel·lícula en Blu-Ray en Format: 16:9 i definició 1.080p.
- Àudios: Català, castellà, euskera, japonès en DTS HD i subtítols en castellà.
- El preu és de 16,99€.

EDICIÓ DVD:
- Pel·lícula en DVD en Format: 16:9 i definició 1.080p.
- Àudios: Català, castellà, euskera, japonès en DD i subtítols en castellà.
- El preu és de 12,99€.

(Font i imatges promocionals cedides per Selecta Visión.)

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

Aquestes edicions segueixen els mateixos formats que les anteriors pel·lícules: "Dragon Ball Z: Battle of Gods" i "Dragon Ball Z: Resurrection F.".

Després de gaudir de la pel·lícula als cinemes, ara toca viure-la a casa, asseguts al sofà bevent un refresc i menjant crispetes.

Bola de Drac Súper: Broly en Home Video

Podeu reservar-la a la web de Selecta Visión, a Amazon, o comprar-la quan surti el 29 de maig als centres comercials com: El Corte Inglés, Media Markt, Fnac, Moviesdistribución, etc...

Esperem que aviat podem també gaudir de les pel·lícules al Canal Super3!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 19/04/2019 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.