Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Bola de Drac Súper - Broly en català

La notícia més esperada de l'any es farà realitat! La nova pel·lícula de "Bola de Drac Súper - Broly" es doblarà al català i s'estrenarà als cinemes!

Bola de Drac Súper - Broly en català

 

Bola de Drac Súper - Broly en català

 

El pròxim 14 de desembre s'estrena als cinemes japonesos la pel·lícula "Dragon Ball Super - Broly", que té una durada aproximada de 100 minuts.

Fa poques setmanes, us vam comunicar a través del nostre Facebook que Selecta Visión va comprar els drets del film per projectar-la als cinemes de tota Espanya, però sense dates.

Fa pocs dies, la mateixa productora va comunicar la data d'estrena als cinemes de tota Espanya pel 22 de febrer del 2019, i van sortir els dubtes, entre els fans, de si es doblaria al català, degut a que la sèrie no s'ha doblat encara ni TV3 no té els drets.
Molts fans, i així ho van plasmar amb comentaris, al nostre Facebook, eren incrèduls i dubtant que la pel·lícula no es doblaria al català. Nosaltres vam dir, des de que vam saber la data d'estrena al nostre País, que sí es doblaria al català, però havíem de tenir paciència sobre la seva confirmació.

Bola de Drac Súper - Broly en català

Des de fa setmanes que estem en contacte amb TV3 i amb el Departament de Cultura i Llengua Catalana de la Generalitat, que ens han confirmat i us podem dir, en exclusiva i de forma oficial, que la pel·lícula sí és doblarà en català i la podrem veure als cinemes de Catalunya a partir del 22 de febrer.

Les immenses ganes de poder viure la nova pel·lícula d'en Goku en català han desencadenat il·lusió, nervis i impaciència, i ara ja la tenim aquí!

Bola de Drac Súper - Broly en català

Aquesta pel·lícula comença poc temps després dels esdeveniments de finals de Dragon Ball Super, al finalitzar el Torneig del Poder i amb Freezer ressuscitat per Whis, com a premi per haver ajudat a A-17 (del bàndol de Goku) a guanyar aquest torneig...i que continua tenint afany de conquerir planetes i continuar amb la seva tirania.

Aquí entra en acció en Broly, fill de Paragus, dos Saiyans que han pogut escapar a la destrucció del Planeta Vegeta i venen a la Terra per treballar per Freezer.

En aquest film, podem conèixer més detalls sobre el passat dels Guerrers de l’Espai, a través de la infantesa d’en Goku, en Vegeta i en Broly.
Podrem veure a la mare d'en Kakarot, la Gine, i a en Bardock i com envien el seu fill a la Terra.

Bola de Drac Súper - Broly en català

En aquesta pel·lícula, per explicar-nos la infantesa de Goku al Planeta Vegeta, es basen en el manga de "Dragon Ball Minus" dibuixat per Akira Toriyama. En les pàgines d'aquest manga podem veure com un Goku amb armadura Saiyan (de l'edat aproximada d’en Son Goten petit) és enviat a la Terra i s'acomiada dels seus pares...

Això és una mica diferent de la història de l'Especial de TV del pare de Goku, ja que en Kakarot és enviat a la Terra en una càpsula espacial quan és un nadó i nu, i no de nen.
Aquest canvi és perquè el TV Special és realitzat per la Toei Animation i Toriyama al manga de Dragon Ball, mai ensenya com en Goku arriba a la Terra,...

A continuació podem veure el primer tràiler oficial que ha sortit el 19 de juliol. El podrem veure en exclusiva subtitulat en català per nosaltres, en el què hem intentat fer una traducció el màxim fidel a la original i amb la forma de parlar dels nostres amics, en què moltes expressions ens sonaran de sentir-les habitualment.

Seguidament gaudirem del segon tràiler oficial que ha sortit a la llum el 5 d’octubre. L’hem traduït i subtitulat també en català, per anar fent boca sobre l’espectularitat del què ens espera per gaudir ben aviat, en el què ja podem veure molts més detalls del llargmetratge.

Per sortir de dubtes sobre tot això, hem d'esperar a veure la pel·lícula als cinemes al febrer. Segur que ens emocionarà i sabrem més coses sobre el passat, present i futur dels tres Guerrers de l’Espai supervivents de la massacre del Planeta Vegeta.

Serà el primer cop que aquesta pel·lícula arribi a Espanya, gairebé tres mesos després de la seva estrena al Japó i no haurem d'esperar tant de temps per gaudir-la al cinema en català com va passar amb "La Batalla dels Déus" i "Resurrecció de Freezer".

Bola de Drac Súper - Broly en català

Per ara els països confirmats per projectar el film, fora de Japó son: Canadà i Estats Units el 16 de gener de 2019, Amèrica Llatina el 24 de gener, i Espanya el 22 de febrer, quedant per comunicar les dades per Itàlia i França on la sèrie de "Dragon Ball Super" està tenint un èxit brutal i que estan a punt d'estrenar l'últim pack de episodis, referent a la saga del Torneig del Poder.

Estem molt contents i amb moltes ganes de que arribi el mes de febrer i poder gaudir d'aquesta màgica i a la vegada estrambòtica pel·lícula, que segur ens encisarà des del primer minut.

 

Ara falta l'estrena del tràiler doblat al català i la llista de cinemes que projectaran el film: "Dragon Ball Super - Broly". Esperem també que més cinemes es sumin a l'estrena, que sens dubte serà un èxit com ho han sigut les anteriors pel·lícules.

Ja tindrem la pel·lícula en català, ara per estar súpercontents, falta que TV3 adquireixi "Bola de Drac Súper" i l'estreni aquest 2019; per fer més pressió us invitem a signar i compartir la petició que vam crear per aquest assumpte i que estem a les portes d'arribar a les 10.000 signatures.

Comença el compte enrere!!!!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 25/10/2018 a les 16:00
comentaris
Antoni Navarro Torrent
26 d'Octubre, 2018
Vull gaudir de les veus d'en Marc Zanni, Joan Sanz i companyia que fa molt q no les sentim!!
David magriña
27 d'Octubre, 2018
Soc fan de bola de de DRAC desde sempre, espero veure-ho tot pronte en catala
Ruben
27 d'Octubre, 2018
Moltisimes ganes de veure-la al cinema amb catala. Sobretot molta ilusio d'anar-hi amb els meus fills
Eric
27 d'Octubre, 2018
Molt content i alegre de saber que podre disfrutar i gaudir de Bola de Drac en Catala al cinema, molt mes que una serie, un sentiment que ens estimem i portem dins del cor
Josep
27 d'Octubre, 2018
Es una gran noticia!! No me la perdre per res del món!
CreepDa999
28 d'Octubre, 2018
Tinc de ganes de Bola de Drac Supeeeeeeeer
JoseMi
29 de Desembre, 2018
On puc signar perquè TV3 emeti Bola de Drac Super en Català d'una vegada per totes.
Sergi
31 de Gener, 2019
Desitjo que aviat tots poguem disfrutar de bola de drac super en català. En tenim ganes i ja va sent hora.
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.