Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

33 aniversari de Dragon Ball a la televisió

Es celebren 33 anys dels inicis de "Bola de Drac" a la televisió del Japó!

33 aniversari de Dragon Ball a la televisió

 

33 aniversari de Dragon Ball a la televisió

 

Fa pocs díes celebràvem 29 anys de l'estrena de "Bola de Drac" a TV3. Però l'univers boladedraquià va començar molt abans a la televisió japonesa, un 26 de febrer de 1986, quan en Goku va aparèixer amb el seu bastó màgic i la seva innocència a Fuji TV, on la Bulma i en Goku es van conèixer per primera vegada, ara fa 33 anys.

Aquesta trobada amistosa, encara perdura al mateix canal amb les noves aventures d'aquesta colla d'amics amb "Dragon Ball Super", que està tenint un èxit brutal televisiu a països com Itàlia, entre altres.
Actualment Fuji TV ha emès 131 episodis de "Dragon Ball Super" finalitzant amb la Saga del Torneig del Poder i ara s'esperen nous episodis al llarg d'aquest 2019.

El 26 de febrer del 1986 al Canal Fuji TV es va estrenar el primer episodi d'una sèrie germana del "Dr. Slump" i creada per Akira Toriyama, on un grups d'amics lluitaven contra enemics que amenaçaven la pau de la Terra i buscaven unes esferes màgiques per invocar el Drac Shenron i complir els seus desitjos, anomenada "Dragon Ball".

33 aniversari de Dragon Ball a la televisió

Toei Animation va produir la versió animada de Dragon Ball, l'animació és a càrrec de Studio Live, Astroimpact, Inc, Bird Studio i Shueisha, el directors són Daisuke Nishio i Minoru Okazaki i la banda sonora és realitzada per Shunsuke Kikuchi (que repeteix a "Dragon Ball Z").

El Canal Fuji TV va emetre la sèrie de "Dragon Ball" (153 episodis) que explica la part infantil de les aventures d'en Goku i els seus amics des del 26 de febrer de 1986 fins el 19 de abril de 1989. En aquesta primera part de la sèrie s’adapten els primers 194 capítols del manga "Dragon Ball". S'emetia cada dimecres, a excepció dels dies festius.

Després va arribar amb 291 episodis, "Dragon Ball Z" (que té una remasterització fidel al manga, anomenada "Dragon Ball Kai" que es va estrenar a Fuji Tv el 5 d'abril del 2009), "Dragon Ball GT" amb 64 capítols al 1996 i "Dragon Ball Super" al 2015 amb 131 episodis emesos fins al moment. D'aquest màgic univers també han nascut especials de TV i pel·lícules ambientades en la sèrie, l'última: "Dragon Ball Super: Broly" actualment als cinemes i que està tenint un èxit brutal a tot el món, convertint-se en la pel·lícula de més èxit de Bola de Drac.

33 aniversari de Dragon Ball a la televisió

"Dragon Ball" és una sèrie que té un èxit brutal no només al Japó, sinó també a França, Itàlia, Alemanya, Estats Units o Amèrica Llatina.

Així va néixer la Dragonballmania, coneguda a tot el món. Molts marxantatges es omplen actualment al Japó, que tenen un èxit brutal de venda.

Un dels esdeveniments espectaculars i més recents a nivell mundial ha estat la projecció de l’episodi 130 de Dragon Ball Super en pantalles gegants a les places de diferents ciutats d’Amèrica Llatina, reunint en alguns casos a més de 15.000 persones com és el cas de la ciutat de Juárez i que podem veure a la fotografia.

33 aniversari de Dragon Ball a la televisió

Qui anava a imaginar, que una sèrie com Bola de Drac perdurés tants anys i seria estimada i seguida a tot el món!?

L’èxit aclaparador de la nova sèrie Dragon Ball Super, de la nova pel·lícula Dragon Ball Super: Broly, i el fenomen mundial demostra que cada cop més, Bola de Drac és més viva que mai i és un mite que mai morirà.

Per molts anys, Dragon Ball!!!! Felicitats Goku, Vegeta, Bulma, Follet Tortuga, Ulong, Lange, Puar, Baba, Cor Petit, Xixi, Son Gohan, Trunks, Son Goten i a tots els personatges d'aquesta mítica sèrie! Moltes gràcies, Akira Toriyama per crear aquest màgic univers.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 25/02/2019 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.