Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Àlbum de cromos de Dragon Ball Super

Surt a la venda l'àlbum de cromos de Dragon Ball Super de la mà de Panini.

 

Àlbum de cromos de Dragon Ball Super

 

Ja podeu trobar a la venda als vostres quioscos, l'àlbum de cromos de la nova sèrie de Dragon Ball Super.
Es ven juntament amb alguns sobres al preu de 3,50€ i editat per l'empresa italiana Panini.
Aquesta nova col·lecció ja va sortir al 21 de setembre a Itàlia (on triomfa la nova sèrie), i està formada per 180 cromos; l'àlbum de 29x23 és de 32 pàgines. Cada sobre es ven per 0,70€ i conté 5 cromos.
Hi han cromos normals, brillants i alguns transparents.

Àlbum de cromos de Dragon Ball Super

Si donem una ullada a l'àlbum a les primeres pàgines podem llegir un breu resum de les dues primeres sagues de la nova sèrie on podem gaudir d'una galeria d'imatges sobre els principals protagonistes: els Saiyans, els seus familiars i amics i per fi els nous Déus, com en Beerus i Whis; acompanyat no només pels mateixos cromos que heu de col·leccionar, sinó també amb unes imatges oficials que fan de fons a les pàgines de l'àlbum.

Àlbum de cromos de Dragon Ball Super

Conté un gran Pòster central amb les il·lustracions inspirades a les dues sagues i una sèrie de cromos especials dels principals protagonistes en estil "deformat". Els cromos estan fets en mida clàssica de 8,60 x 6,1 cm, a excepció dels cromos especials del Súper Pòster i adhesius decoratius, mentre que els sobres estan impresos en dos versions: una amb la imatge de La Batalla dels Déus, i l'altra de La Resurrecció d'en Freezer.

Àlbum de cromos de Dragon Ball Super

Aquesta nova col·lecció inclou les primeres dues sagues de Dragon Ball Super: "La Batalla dels Déus" i "La Resurrecció d'en Freezer".

Si esteu cansats de que us surtin als sobres els mateixos cromos cosa que dificulta l'acabament de la col·lecció, teniu dues opcions: descanviar els cromos amb amics i fans de la sèrie o comprar els que us falten a la web oficial de Panini Espanya, pel mòdic preu de 0,20€ per cromo més despeses de enviament, mitjançant el formulari adjunt.

A què espereu???? Aquesta nova col·lecció us espera als vostres punts de venda habitual.

 
Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 14/10/2017 a les 16:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.