Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Sembla que ja no queda cap enemic a la Terra que pot derrotar ara al poderós Son Gohan o a Vegeta, una vegada destruït Cèl·lula, però arriba: Majin Bu.

Aquesta història s'inicia fa 75-50 milions d'anys abans de néixer Kakarot (Goku) ocorrent 2 fets importants: El mag Babidí va crear a Majin Bu, un ésser màgic increïblement poderós, el qual va començar a destruir planetes. Va absorbir a 2 dels 5 Kaioh Shin de l'univers, va eliminar a altres 2. Per això, Babidí el va tancar en una esfera que s'amaga a la Terra. Però com l'últim Déu Neptú (sobirà del més enllà, per sobre jeràrquicament d’en Kaito) va derrotar a Babidí, l'esfera va ser oblidada.

 

Comença el 25è torneig de les Arts Marcials. En Goku torna al món dels vius per un dia, gràcies al permís del Gran Jutge i a l'ajuda de Baba, la germana d'en Follet Tortuga.

 

Babidí es proposa alliberar a Majinbu, per a això necessita alimentar-lo d’energia, i per a fer-ho busca als millors lluitadors de l'univers que tinguin ànima malvada, i mitjançant la seva màgia aconsegueix dominar-los, fent-se aquests guerrers més poderosos en el procés. A tots aquests lluitadors, com a conseqüència del procés els queda una "M" en el front. El lluitador dominat per en Babidí més poderós es diu Dabra, i és el rei del món dels dimonis, amb un poder similar al que tenia en Cèl·lula, a més de tenir certes habilitats especials. Krilín i Cor Petit son convertits en pedra per Dabra, avisats del perill pel jove Déu Neptú, que també ha vingut a la Terra per intentar detenir a en Babidí.

 

La nau de Babidí consta de diversos nivells cadascun dels quals pot transportar-se a qualsevol part de l'univers. Goku, Vegeta i Son Gohan van a la nau de Babidí i barallen amb diversos dels seus servidors, destaca aquí el gran poder de Vegeta que va continuar entrenant en època de pau.

En Son Gohan lluita amb Dabra però no el derrota, en això Babidí es fixa en el gran poder de Vegeta i el posseeix, quedant marcat en el front amb la “M”. En Babidí, coneixedor del fort sentiment d'enveja de Vegeta vers en Goku, els transporta al torneig, on Vegeta enfurit ataca a Goku i destrueix part de l'estadi, matant a molta gent.

 

Comença la lluita entre en Goku i en Vegeta, mentrestant en Bu surt de la bola on era presoner davant la mirada de Son Gohan, Deu Neptú, Dabra i Babidí. Però en Bu resulta ser molt obès, i no sembla fort, a més l'actitud d’en Bu és infantil, Dabra tracta d'atacar-lo però en Bu d'un sol cop el derrota, després ataca a en Son Gohan i al Déu Neptú i els deixa gairebé morts: sota la seva aparença infantil, el seu poder és immens. Així que Son Gohan i el Déu Neptú han de fugir. Dabra torna i lluita contra en Bu, però el cos de Bu és com de goma, els cops no li fan mal i no pot ser ferit, a més té la capacitat de regenerar-se. En Bu amb el seu poder màgic llança un raig i converteix a Dabra en una galeta i se'l menja. Llavors el que havien sigut convertits en pedra per Dabra tornen a ser normals una vegada mort ell.

 

Mentrestant, tota la família dels nostres amics són transportats a un lloc segur per a protegir-los d’en Bu. En Goku i en Vegeta lluiten, però en Vegeta copeja a en Goku per l'esquena i el deixa inconscient. I parteix a lluitar ell sol contra el monstre Bu, ja que de fet la seva força de voluntat és capaç de vèncer el poder màgic de dominació d’en Babidí. El segueixen en Son Goten i en Trunks, en Vegeta lluita contra en Bu i si bé al començament sembla derrotar-lo amb el seu gran poder, Bu es recupera i comença a guanyar-lo, ja que encara que en Vegeta fa mal a Bu, aquest es regenera com si res, donant-se compte en Vegeta que no pot derrotar-lo.

En Vegeta li diu a en Cor Petit que s’endugui a en Trunks i a en Son Goten a un lloc segur, llavors concentra el seu poder al màxim, mentre recorda com en Goku va ser un heroi al morir en la batalla contra Cèl·lula, i ell no vol ser menys, vol ser millor que en Goku i vèncer a en Bu. En Vegeta gasta tota l'energia que posseeix amb una gran explosió per a destruir a en Bu. Després d'això Vegeta sense energia i sense vida, queda com una estàtua i cau al terra quedant esmicolat, però en Bu no ha mort, queden trossos de la seva carn. Aquests trossos s'ajunten i torna a aparèixer sense el menor mal.

Resum de Bola de Drac Z Resum de Bola de Drac Z
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.