Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

El Doctor Raichi és l'únic supervivent de la raça Tsufur que habitava en el planeta Plant fins que van ser envaïts pels guerrers de l’espai. Aquests no sols van exterminar a tots els seus si no que els van robar la seva tecnologia i es van apoderar del planeta, anomenant-lo Vegeta en honor al seu líder. Raichi va aconseguir escapar en una càpsula a un planeta llunyà, però amb una sola obsessió, venjar-se dels superguerrers... No obstant això la intervenció de Freezer li deixaria la seva àrea d'acció limitada als superguerrers del Planeta Terra.

 

En Popo avisa a en Goku i a en Son Gohan que la Terra cor perill degut al “destron gas”. Així que en Goku i en Son Gohan decideixen acabar amb aquest problema dirigint-se a les diferents parts de la Terra que estan en perill. A temps arriben en Cor Petit, en Trunks i també en Vegeta per lluitar. Goku i els seus amics són atacats per dos criatures: Skud i Kintarn. Llavors s'adonen que els seus poders no funcionen contra ells, i és que sembla ser que el Dr. Raichi està darrera d’aquestes criatures, és més llest del que sembla i ha plagat el territori de diverses estacions amb neutralitzadors que li impedeixen usar-los. Quan tot sembla haver acabat, en Popo els avisa que encara hi ha més zones en perill per culpa dels neutralitzadors d’en Raichi. En Goku, en Son Gohan, en Cor Petit, en Vegeta i en Trunks es dirigeixen a la zona i aquest cop és en Vegeta qui ho destrueix tot. De cop apareix una figura estranya però coneguda, és ni més ni menys que en Freezer, que ja havia mort suposadament després del combat amb en Goku a Nàmek i després amb en Trunks a la Terra.

 

També apareixen en Cooler, l’Slug i en Turles que custodien l’últim neutralitzadors i tots tenen el mateix objectiu: eliminar a tots el guerrers de l’espai. En Goku sap que en realitat aquests enemics no son els mateixos. Realment en Raichi desenvolupa un terrorífic pla consistent en crear Clons dels enemics més poderosos que han lluitat contra els nostres herois, com Slug, Turles, Cooler o Freezer, a més d'altres criatures no massa fortes però molt tocapebrots.

 

Comença uns combats molt durs. Cada cop que intenten eliminar-los amb les seves tècniques, es donen compte que no funcionen. Aquests enemics es regeneren molt fàcilment gràcies al poder que els hi ha donat en Raichi. En Goku no triga en descobrir que han d’eliminar-los amb les mateixes tècniques que els han derrotat anteriorment. Així en Son Gohan lluita contra en Turles, en Trunks contra en Freezer, en Goku contra en Cooler i l’Slug contra en Corpetit. En Vegeta no intervé perquè passa de lluitar contra clons. Acaben destruint un a un tots els clons.

 

Ara és el torn de Raichi… Fent ús d'una nau desenvolupada per la Corporació Capsule es traslladen al planeta on aquest resideix. En Goku crida el Dr. Raichi i aquest apareix.

 

El Doctor Raichi explica com cada cop que es destrueix a un enemic, aquest torna a sorgir, a no ser que se l’elimini com el primer cop, com és el cas d’en Freezer, en Cooler, l’Slug i en Turles. Però amb en Raichi serà més difícil.

 

En Vegeta vol derrotar ell mateix el Doctor Raichi i fa tot lo possible perquè en Goku no sigui qui l’elimini. Després de combatre, el tomben sense dificultat. Però abans de morir activa la seva creació suprema Hachi Hiaku. Ara la situació es posa difícil, el seu poder és massa i tomba als cinc superguerrers en un obrir i tancar d'ulls. Però com se sol dir, la unió fa la força, i mitjançant un únic atac resultat de la força conjunta de cadascun d'ells en el seu màxim poder aconsegueixen vèncer per sempre a l'últim de la raça tsufur (bé, encara queda Baby).

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.