Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Aquesta pel·lícula es una versió alternativa de la primera recerca de les boles de drac a la sèrie, que torna a explicar com es coneixen en Son Goku i la Bulma, la primera baralla d'en Iamxa i d'en Goku, així com l' enfrontament contra el primer dolent, que aquí es Gourmet (a la sèrie seria Pilaf).

Existeix una llegenda segons la qual hi ha 7 boles màgiques espargides pels confinis de la Terra. Aquell que assoleixi reunir-les, podrà demanar qualsevol desig al Drac Sagrat Xeron.

En el Regne de Gurumes, el seu rei està destruint els camps amb la condició de trobar valuosos robins per a poder comprar els millors menjars del món ja que ha estat maleït i no pot sadollar la seva fam a menys que mengi uns platerets mes saborós que l'anterior. Per a guarir-se de la seva maledicció Gurumes envia a les seves súbdits Bongo i Pasta a trobar les tres boles de drac que li falten.

 

D'altra banda una jove anomenada Bulma, que també cerca les boles de drac, es troba amb Goku, qui posseeix una, però la bola de drac d'en Goku és robada per Bongo i Pasta, llavors Bulma i Goku decideixen seguir-los. En el viatge es troben amb el porc transformista Oolong que està atacant a una nena, Suno, Goku decideix enfrontar-se a Oolong però durant la baralla arriben al territori de Iamxa, qui els ataca però fuig al veure a Bulma. Suno els explica que esta buscant al Mestre Follet Tortuga perquè defensi al seu poble del malvat Rei Gurumes i convenç a Bulma i Goku que l'acompanyin. Quan arriben on viu el mestre es donen compte que ell té l'última bola de drac que manca, Bulma convenç a l'ancià perquè la hi regali però són atacats per Bongo i Pasta de nou i la hi roben, deixant-los de nou amb solament una bola de drac.

 

Bongo i Pasta utilitzen tot l'arsenal del submarí en el qual estan per a atacar però són vençuts per un KameHameHa del Follet Tortuga. Ja que el Rei Gurumes té en el seu poder 6 de les 7 boles de drac, Goku decideix atacar-lo, però no pot vèncer-lo, Bulma llança l'última bola de drac a la boca del Rei Gurumes per ajuntar les 7 i cridar a Xeron, aquest apareix destruint el castell del Rei Gurumes, Suno desitja que el seu poble torni a la normalitat i per a això el drac fa desaparèixer tots els robins. En Gurumes no mor i amb un aspecte més petit menja l'aliment més deliciós què ha provat mai, és ni més ni menys que una poma. Es dóna compte què s'ha de valorar lo més senzill, les petites coses de la vida, què sovint és el millor. Desapareixen els robins i la pau torna.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.