Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

És la primera pel·lícula de la sèrie Bola de Drac Z.

La història comença amb en Cor Petit entrenant-se al desert i allà és atacat i greument ferit per un grup de misteriosos guerrers. Mentrestant en Son Gohan, que es troba amb la seva mare, Xixi i el seu avi, Gyumao, son també atacats per altres guerrers del grup anterior. En Goku, que està pescant, torna a casa al percebre una presència malvada i un cop allí descobreix a la seva dona ferida i a en Son Gohan que ha estat segrestat. Però no està tot perdut, gràcies al radar de les boles de drac, podran trobar en Son Gohan que porta la bola de drac de 4 estrelles al seu barret.

Darrera d'aquests esdeveniments hi ha en Garlick Jr., un ésser estrany ajudat pels seus súbdits Nikky, Ginger i Sansyo. L’únic objectiu d'aquest segrest es que el petit Son Gohan porta al seu barret la bola de les 4 estrelles. En Garlick sent el gran poder que té en Son Gohan latent dins seu i per aquest motiu decideix perdonar-li la vida amb la intenció d'entrenar-lo perquè acabi sent un súbdit seu.

 

Un cop reunides les 7 boles de drac, en Garlick Jr. invoca el Drac Xeron i li demana la vida eterna. Però la seva alegria dura poc, ja que arriben en Goku i Déu. Déu confirma les seves sospites. En Garlick Jr. és el fill d'en Garlick, un ésser malvat que segles abans havia demanat d'agafar el poder com a Déu, però l'anterior Déu el va rebutjar per no tenir el cor pur i el lloc el va agafar l'actual Déu. Garlick va jurar venjança però va fracassar i ara el seu fill Garlick Jr, vol venjar-se!

En Goku només pensa en trobar el seu fill i entra dins el palau d'en Garlick Jr. però el segueixen els súbdits demoníacs que Goku no aconsegueix contenir-los i quan està a punt de caure derrotat apareixen en Krilín i en Cor Petit Jr. que segueix sent enemic d'en Goku i l'ajuden. Així en Goku derrota a Ginger i Nikky sense dificultats i Sansyo és derrotat per en Cor Petit.

 

A continuació, s'enfrontaran Goku i Cor Petit contra el propi Garlick, que es transforma. Garlick aconsegueix crear una 'Zona morta' per a atrapar-los. Els nostres amics no son prou poderosos. Quan sembla que està tot perdut, en Son Gohan en un atac de ràbia incontrolat els salva a tots; reuneix totes les seves forces en un atac i empeny a Garlick en la seva pròpia dimensió...

En Goku s'acomiada de tots, i amb en Son Gohan se'n va amb el seu núvol Kinton, i pensa que no li dirà res a Xixi, de moment, del poder ocult del seu fill.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.