Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Amb la nau espacial amb que Déu va venir originàriament de Nàmek a la Terra, en Krilín, en Son Gohan i la Bulma parteixen cap a Nàmek en busca de les boles de drac. Mentrestant en Goku s’està a l’hospital recuperant-se de les ferides del combat amb en Vegeta. El qual paral·lelament es recupera en unes instal·lacions de l’espai. Els amics tarden molt en arribar al planeta Nàmek, i pel camí s’equivoquen de planeta i són enganyats per uns extraterrestres que volien apoderar-se de la seva nau per sortir d’un asteroide. Entretant en Vegeta es recupera completament, i s’assabenta que el sobirà de l’espai i senyor seu, en Freezer, ha anat també al planeta Nàmek a buscar les boles de drac per tal d’aconseguir la vida eterna. En Vegeta parteix immediatament cap a Nàmek per aconseguir les boles de Drac abans que en Freezer i evitar així ser servent d’ell per sempre més.

 

Els amics de la terra un cop arribats a Nàmek es creuen amb la nau d’en Vegeta i discuteixen sobre si és massa perillós quedar-se i sobre la possibilitat de tornar a la terra. En Vegeta es troba amb en Kiwi, un guerrer espacial d’una altra raça que sempre havia tingut la mateixa força que en Vegeta, i ara malgrat tot en Vegeta resulta ser molt més fort, i descobreix així que la raça dels guerrers de l’espai tenen la habilitat de tornar-se més forts després d’haver forçat el cos combatent i al recuperar-se de les ferides. Entretant, a la Terra, en Goku es recupera finalment gràcies a les mongetes màgiques i viatja cap a Nàmek a bord d’una nau que ha construït el pare de la Bulma, basant-se en la tecnologia descoberta a les naus en que van venir els guerrers de l’espai. Aquesta nau té la capacitat de variar la força de la seva gravetat artificial, permetent a en Goku entrenar-se molt més intensament del que va fer en la seva estada a l’altre món.

 

Mentrestant a Nàmek, uns soldats d’en Freezer destrueixen la nau en que en Krilín, en Son Gohan i la Bulma havien vingut, acabant amb la possibilitat que tenien de tornar a la terra. Els amics derroten als soldats amb facilitat i decideixen amagar-se en una cova per estudiar la situació.

 

Vegeta per la seva banda, decideix esperar a veure que fa Freezer i descobreix que està matant a tots els Namekians per tal d’aconseguir les boles de drac. En Vegeta creu que el millor és aconseguir una sola bola del drac Namakià i després robar les boles d’en Freezer en un moment de negligència, ja que Freezer és molt més fort que ell i no pot atacar-lo obertament, així que aconsegueix robar una bola d’un poblat. En Son Gohan i en Krilín veuen passar a Freezer i els seus sicaris per davant de la seva cova. En Krilín es queda paralitzat al sentir la terrible energia que desprèn Freezer.

 

Decideixen seguir-los sense emetre energia perquè no els detectin. Llavors arriben a un poblat en el qual Freezer comença a matar als seus habitants perquè els donin les boles. Els habitants de Nàmek són molt forts i demostren el seu valor, però Zarbón i Dodoria, els deixebles més avantatjats d’en Freezer són superiors a ells. Quan en Dodoria ataca a un nen namakià, en Dende, en Son Gohan explota d'ira i l’ataca. Només aconsegueix distreure’l atordir-lo momentàniament amb l’atac sorpresa, però és temps suficient perquè en Krilín salvi a Dende i marxin. En Dodoria els persegueix però en Krilín utilitza la mossegada del sol i s'amaguen. Acte seguit arriba en Vegeta i decideix atacar a en Dodoria. En Dodoria li explica la veritat sobre el planeta Vegeta (el va destruir Freezer, i no un meteorit). A Vegeta això no li importa i acaba igualment amb ell.

 

En Freezer es cansa d'esperar a en Dodoria i marxa a la seva nau. En Zarbon i un altre soldat se separen per a buscar les últimes boles de drac. Pel camí en Zarbon s'ensopega amb Vegeta. Comença una terrible batalla en la qual Vegeta duu la iniciativa però quan creu haver guanyat, en Zarbon es transforma en un terrible monstre que derrota a en Vegeta en un moment. L'altre soldat troba el poblat Nàmek que en Vegeta ha atacat per a aconseguir una bola. Ambdós regressen a la nau d’en Freezer a informar de la situació. Quan en Freezer escolta que en Vegeta ha atacat un poble li diu a en Zarbon que torni a per ell i que resi perquè no hagi mort, ja que si tenia una bola de drac amagada ja no hi ha res a fer. En Zarbon torna i per sort Vegeta continua viu, capturant-lo. D'altra banda, el nen de Nàmek els explica a en Krilín i els altres que es diu Dende i els demana ajuda. Per a això duu a en Krilín a casa del Venerable Ancià de Nàmek, qui li augmenta la força i li dóna una bola de drac. En Gohan per la seva banda va a la recerca d'un altra bola (la que Vegeta ha amagat). En Vegeta es recupera abans del que en Freezer pensava i crea un caos en la nau deixant confusos a tots. En aquest moment, roba les cinc boles d’en Freezer i escapa. D'aquesta manera s'alegra per tenir ja sis. A més pel camí descobreix a en Krilín amb la bola que li falta i va a robar-se-la. També en Zarbon els detecta a ambdós. Comença de nou l'enfrontament entre en Vegeta i en Zarbon, però aquesta vegada en Vegeta és molt més fort que ell i el mata. Després li treu a en Krilín la bola que té i els deixa vius perquè està content d'haver-les reunit totes. Quan va a buscar la que va amagar es troba amb en Son Gohan pel camí, però en Son Gohan amaga la bola molt bé, i en Vegeta no la veu. També el deixa viure per la seva felicitat. En Son Gohan corre a veure als seus amics i canvien d'amagatall perquè en Vegeta no els trobi. Quan en Vegeta no troba la seva bola s’adona que en Son Gohan l'ha robada, i surt ple de fúria en la seva recerca, però els terrícoles ja se n'han anat.

Resum de Bola de Drac Z Resum de Bola de Drac Z Resum de Bola de Drac Z
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.