Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Setena pel·lícula de Bola de Drac Z.

El Dr. Gero queda acorralat per en Goku i els altres i es tanca en el seu bunker - laboratori on mor assassinat per l'A17. Però l'ordinador central segueix treballant per crear l’androide més poderós. Aquest treball va consisteix en crear tres nous androides: l'A13, l'A14 i l'A15; amb l'únic objectiu de destruir a en Goku. L'A13 és l'últim en activar-se.

Passa el temps, l'Ulong, el Follet Tortuga, en Krilín i en Trunks estan fent cua per veure un pas de models, mentre en Goku i en Son Gohan estan acompanyant a la Xixi a fer unes compres en un centre comercial. De cop sorgeixen dos éssers que tenen com a objectiu localitzar en Goku que es troba menjant a la planta superior amb els altres.

Aquests dos localitzen en Goku i li llencen dos atacs d'energia, posant en perill la vida de les persones que estan allà. Els nostres amics salven ràpidament la situació. En Goku decideix que és massa perillós lluitar aquí i decideix lluitar fora cap a les terres gelades. En Goku se’n adona que porten la Cinta Vermella. En Trunks, en Son Gohan i en Krilín també el segueixen.

 

De cop apareix un nou androide A13 té la intenció d'eliminar a Goku. L'A13 explica a en Goku que ell, l'A14 i l'A15 han estat creats per l'ordinador del Dr. Gero per eliminar-lo. L'A13 ataca a en Goku però s'interposa en Cor Petit per salvar en Son Gohan. Combaten molt durament, el combat està molt igualat, però la situació canvia, quan en Son Goku, arriba al nivell de SuperGuerrer, juntament amb en Vegeta i en Trunks, que estan lluitant amb als altres dos androides; en Vegeta i en Trunks eliminen sense problemes als seus dos adversaris, i l'A13 queda malferit. Tot s’ha acabat, l’A13 està sense energies, però encara té un últim recurs... Té un pla i fusiona els xips i les bateries dels seus dos companys, i el seu aspecte canvia radicalment. El seu color de pell canvia a un color blau, els seus cabells es tornen de punta i de color taronja i els seus músculs creixen, ara és molt més fort. S’ha capgirat la situació i l'A13 té avantatge en el combat, donant una pallissa a cadascun dels SuperGuerrers.

Però en Goku aprofitant això no es rendeix, i com a últim intent demana energia a tot el món, per a formar una bola Genki. L'A13, intenta impedir que en Goku pugui acumular tota la energia llençant-li boles d’energia, però els nostres amics eviten que els atacs d'energia del superandroide arribin a en Goku.

Gràcies a això, en Goku acumula suficient energia per a formar la bola, però en Krilín li recorda que és massa perillós que la llenci en estat de SuperGuerrer, ja que en aquests moments el seu cor no és pur, així doncs, en comptes de llançar-la, absorbeix tota l'energia. L'A13, s'acosta a en Son Goku, però no pot ni tocar-lo, ja que l'aura és tan forta, que fa miques tot el què toca. El nostre heroi l’elimina amb només un sol cop, travessant-lo. En Goku aconsegueix vèncer-lo!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.