Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Novena pel·lícula de Bola de drac Z.

Poc temps després de la mort d'en Cèl·lula a mans de Son Gohan, un nou torneig d'arts marcials crida l'atenció dels nostres amics. En Goku i en Kaito es preparen per veure l'espectacle des de el més enllà. Hi participen en Son Gohan, en Cor Petit i en Ten Xin Han, en Krilín i en Trunks què ha tornat del futur a avisar que ha vençut els androides. En Vegeta no participa, ja que des de que en Goku ha anat a l'altre món, ha perdut tot l'esperit de lluita. Els nostres amics assoleixen passar les preliminars fàcilment; en Iamxa perd per una negligència. En els vuitens de final, Krilín i Cor Petit han d'enfrontar-se però el namekià abandona ja que no troba ningú fort amb qui voler-se enfrontar, Trunks lluita contra Ten Xin Han a qui venç convertint-se en SuperGuerrer, i en Son Gohan venç fàcilment a un enorme guerrer, Udo; el quart enfrontament és entre Dosukoi i Kung Fun, el guanyador és Dosukoi.

Les semifinals s'hi accedeix mitjançant uns túnels - tobogans que porten a diferents paratges. Cadascú ha d'enfrontar-se a un alumne de Sr. Satan i el primer a tornar s'enfrontarà en la final contra el mateix Satan.

En Krilín va a parar a un territori de lava i és eliminat per una noia de pell blava anomenada Zangya. El públic es queda parat de veure amb quina facilitat ha perdut en Krilín. En el altre combat un altre guerrer de pell blava estrangula i mata en Dosukoi. El públic marxa corrents horroritzat per aquest espectacle.

 

En Trunks arriba a una espècie de bosc, on té com a contrincant un guerrer blau amb una espasa, anomenat Gokua. En Son Gohan ha caigut en un parc de joguets i ha d'enfrontar-se amb un guerrer amb torbant, en Bujin. En Trunks venç fàcilment el seu contrincant transformant-se en SuperGuerrer, però és colpejat a traïció i cau al terra. En Son Gohan aconsegueix escapar.

En Kaito que està veient aquesta desgràcia per televisió explica aterroritzat a en Goku que coneix aquests extraterrestres. Fa molt de temps un ésser anomenat Boujack i els seus sequaços, els Guerrers de la Via Làctia, van sembrar el terror per l'univers. Els quatre Déus de les quatre galàxies van unir les seves forces i el van tancar dins del planeta d'en Kaito, però és possible que amb la explosió d'en Cèl·lula, en Boujack hagi escapat.

A la Terra tothom demana a en Satan que lluiti contra aquests extraterrestres i és empès literalment contra ells.

Llavors arriben en Iamxa i en Ten Shin Han disposats a ajudar a en Son Gohan. Llavors apareix en Boujack, que venç a en Iamxa i a en Ten Shin Han amb facilitat. En Son Gohan està lluitant, però està a punt de ser derrotat, quan apareix en Cor Petit i el salva!

En Trunks torna a lluitar, però no té cap possibilitat, i quan està a punt de caure derrotat arriba en Vegeta, el príncep dels guerrers que el salva. En Vegeta agafa avantatge en el combat contra en Boujack, però poc a poc comença a perdre terreny en front de la força desmesurada del rival.

En Goku no pot suportar més aquesta situació i amb el Canvi de lloc instantani, es teletransporta a la Terra, i salva a en Son Gohan i li diu que ell és la esperança per tots, què desplegui tot el seu poder i així els podrà vèncer. En Son Gohan es recupera i arriba a transformar-se en superguerrer de segon nivell, amb això venç fàcilment als enemics restants i al mateix Boujack.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.