Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Han passat cinc anys des de que Goku i Cor Petit es van enfrontar en el torneig d'arts marcials. El món viu una època de pau, Goku té un fill, en Son Gohan.

 

Un dia arriba a la Terra en una nau espacial un misteriós guerrer de nom Raditz, el qual té una cua al igual que en Goku quan era petit. Amb l’ajuda d'un aparell rastrejador localitza a en Goku. Li diu que ell és el seu germà gran i que en Goku en realitat va ser enviat a la Terra de petit amb la missió de conquistar-la, aniquilar tots els habitants per després vendre el planeta. Però res d’això va passar, perquè en realitat en Goku de petit va donar-se un cop al cap i la seva personalitat va canviar, tornant-se en purament bondadós i oblidant totalment la seva missió. Li diu que el seu veritable nom no és Goku sinó Kakarot, i que són originaris del planeta Vegeta, el qual ha estat destruït morint tots els habitants excepte quatre guerrers: Goku, Raditz, Nappa i Vegeta.

 

Raditz li diu a Goku que marxi amb ell, a destruir un planeta. Però en Goku es nega, diu sentir-se terrestre. Aleshores en Raditz rapta a en fill d’en Goku, en Son Gohan, per obligar a en Goku a accedir. Aleshores en Goku s’alia amb en Cor Petit i lluiten junts contra en Raditz per tal de rescatar en Son Gohan. Aquest, en un moment en que perd el control, es torna molt poderós i dóna un fort cop de cap a en Raditz, deixant a tothom sorprès. Després, mentre en Goku el té immobilitzat, en Cor Petit li llança el seu atac més poderós, consistent en un raig d’energia ultra-concentrada que aconsegueix traspassar el cos d’en Raditz. Malauradament en Goku també mor per culpa del atac d’en Cor Petit.

 

Els guerrers un cop mort en Raditz, s’entrenen durament per tal de ser capaços de lluitar amb els dos guerrers de l’espai restants, que estan per venir. Mentrestant en Goku prossegueix les seves aventures al món dels morts.

Donat que ha fet tant de bé en vida se li permet conservar el seu cos físic a l’altre món. En l’altre món en Goku descobreix que hi viu un gran Déu, anomenat Kaito, i parteix a la seva recerca per tal d’entrenar-se. El món dels morts és un lloc molt gran, i el planeta on viu el gran Déu resulta estar molt allunyat del lloc on es jutgen les ànimes dels morts. Per tal d’anar al seu encontre, en Goku ha de recórrer un camí molt llarg en forma de serp, situat al cel, i a sota del qual hi ha l’infern. En Goku però queda esgotat de estar caminant tant de temps, i quan passa un vehicle que neteja el camí en Goku hi puja, dient-li el conductor que el pot portar fins a la meitat del camí. Malauradament durant el viatge en Goku viatja adormit i cau accidentalment del vehicle a fora del camí de la serp. Anant a parar al infern. Allà en Goku ha de passar varies proves per aconseguir sortir-ne. Però finalment aconsegueix sortir de l’infern, tornant al lloc dels judicis de les ànimes i havent de començar el camí de nou. Mentrestant, Cor Petit li diu a Krilín i al Follet Tortuga que entrenarà a Son Gohan. Déu demana a Ten Shin Han, Xaos, Krilín, Yamsha que pugin a la torre sagrada i vagin a entrenar amb ell per a després lluitar amb els guerrers de l'espai.

 

En Goku, després de 6 mesos recorrent el camí de la serp aconsegueix arribar finalment al petit planeta d’en Kaito. Un cop arriba al planeta descobreix que no es pot ni moure, donat a que la gravetat del planeta és molt superior a la de la terra. En Kaito hi viu junt amb un goril·la i un grill màgic. Promet entrenar a en Goku si és capaç d’atrapar al goril·la, i després de donar un cop al cap del grill màgic amb un martell. No obstant en Goku gairebé no es pot ni moure degut a la gravetat, i li resulta molt difícil. Quan finalment ho aconsegueix descobreix que en el procés s’ha tornat molt més fort. Després en Kaito li ensenya dues tècniques de combat noves. Una es diu “l’atac d’en Kaito” i permet multiplicar el seu poder en un atac molt poderós, tot i que gasta gran part de les seves forces. L’altre és l’atac de la força universal, que li permet reunir l’energia no pròpia, sinó del entorn i dels éssers vius per utilitzar-la en combat en forma de bola d’energia.

Resum de Bola de Drac Z Resum de Bola de Drac Z
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.