Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Quan el Drac Shenron és invocat, quelcom estrany passa: un Shenron fosc apareix.

Els nostres guerrers s’assabenten que les boles s’han transformat per l’energia maligna a causa d’haver demanat masses desigs egoistes. Shenron és rodejat per un fum maligne i neixen els 7 dracs malignes. Cada un dels dracs te inserit en el seu cos una bola de drac i quan són derrotats es converteixen en la seva veritable forma. En Goku, la Pan i en Giru, van a la recerca d'aquests nous enemics. El primer que troben es a Ryan Shenron. Aquest drac va néixer del desig de reviure a Bora, el pare del indi Upà, és el drac de la segona bola i el seu element és la contaminació de l' aigua. Ryan-Shenron és enganyat perquè vagi a l’aigua neta a on és eliminat. Així recuperen la segona bola de Drac. En Goku, la Pan i el petit robot troben a Uh- Shenron, el drac de la 5ª bola, aquest drac va néixer del desig de reviure a Goku mort per en Ràdix. El seu element és l' electricitat, i amb la pluja es torna més feble i és fàcilment derrotat, la 5a. bola es restaurada. El següent és Ryuu-Shenron, el drac de la 6a. Bola, el qual va néixer del desig en que Oolong demana una calceta de noia per evitar el desig d'en Pilaf, el primer cop que els amics invoquen al drac Shenron. Aquest drac posseeix el poder dels huracans. En Goku s’assabenta del punt feble i l'ataca al cap matant-lo, aconseguint així la 6ª bola. Després d'això en Goku i la Pan troben a Chih-Shenron, el drac de la 7ª. bola creat quan es demanà que tornés a la vida a la gent assassinada al torneig d'arts marcials per en Vegeta quan estava posseït per el mag Babidí.

 

La Pan és enganyada i és atrapada en el cos de Chih-Shenron. En Goku transformat en 4t nivell de Superguerrer rescata a la Pan i destrueix al drac, recuperant així la 7ª bola.

 

El següent és Suuh-Shenron. Aquest drac de la 4ª bola neix quan en Satanàs Corpetit demana la joventut eterna i el seu element és el sol. Repta a en Goku a una lluita . De sobte arriba San-Shenron, germà bessó de Suuh-Shenron i drac de la 3ª bola i el seu element és el gel. Després de ser castigat pel seu germà per interferir en la lluita, no li dona importància al avís del seu germà i és fàcilment derrotat per Goku, després d'això Goku i Suuh-Shenron continuen la lluita, en Goku admira el sentit d' honor de Suuh-Shenron. La lluita es interferida un altre cop per Ih-Shenron, drac d'una estrella, i cap de tots els dracs malignes, que mata a sang freda al seu company, el drac Suuh-Shenron. Aquest poderós drac després de derrotar a en Goku en 4t nivell, li roba les 6 boles a la Pan i es fusiona amb elles, sent encara molt més poderós. La Bulma, actua i torna a utilitzar els rajos bruts, amb els quals dóna força a Vegeta, fent-lo arribar al 4t nivell de Superguerrer. En Vegeta s'apunta a la lluita amb en Goku també en 4t nivell, però no aconsegueixen res. En Vegeta té una idea, fusionar-se amb en Goku (els 2 en Superguerrers del 4t nivell) per liquidar a Ih-Shenron. Per tant els dos guerrers de 4t nivell es fusionen, i neix: Súper Gogeta de 4t nivell. Súper Gogeta ataca a Ih-Shenron tant que les boles que estaven en el seu cos es separen del seu cos, però no es suficient, la fusió de Súper Gogeta es desfà a causa de la força utilitzada. Ih-Shenron torna a fusionar-se amb les 6 boles, però en Goku agafa la 4ª, el record del seu avi. I se la empassa impedint que es fusioni amb el drac, i li surt gravada al cap. Després d'aquesta bola surt el drac del sol, per ajudar en Goku, però després és assassinat novament pel drac d'una estrella, que es fusiona novament amb ella.

 

Tot és perdut, però queda una esperança, En Goku prepara una bola Genki. La gent de la Terra li envia l'energia, però no es suficient. Llavors en Kaito, es posa en contacte amb la gent de tot l'univers, tota la gent que Goku ha conegut en el seu viatge espacial a la recerca de les boles de drac, l’ajuden a crear una poderosa bola Genki. Aquesta bola universal derrota a Ih-Shenron, i finalment totes les boles tornen al seu estat anterior. Aleshores Shenron apareix sense ser invocat i explica que no tornarà a complir desitjos, però Goku li demana que ressusciti a tota la gent morta per Súper A17 i pels dracs malignes. Després Shenron li diu al petit Goku que pugi a damunt seu i marxen, Goku visita a tots els personatges de Bola de drac. Pan troba les restes del vestit del seu avi, Goku, i pensa que va morir per salvar la humanitat. Vegeta li diu a Pan que conservi el vestit d'en Goku. Goku s'adorm al damunt del drac Shenron, i les boles es fusionen amb el nostre heroi.

 

La pantalla es posa totalment blanca i apareix Pan 100 anys després com espectadora del torneig d' arts marcials on lluiten en la final Goku Jr. (nét de Pan) contra Vegeta Jr., els dos es converteixen en Superguerrers, Pan veu en mig de la multitud el seu avi Goku, corre cap a ell, però perd el seu rastre. Goku va caminant i Pan diu: «Fins Aviat, Avi Goku!».

Quan en Goku se'n va volant amb el Drac Xeron, representa què en Goku transcendeix.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.