Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

És la segona pel·lícula de Bola de Drac Z. La història es col·loca entre els episodis 39 i 40 de la saga de Freezer.

Mentre en Cor Petit continua entrenant-se en una muntanya nevada, en Son Gohan i l'Ulong van a la recerca de les boles de drac, l’Ulong vol demanar al drac unes calcetes de noia. Aquesta recerca els porta a unes muntanyes nevades on troben l'ancià Doctor Korchin que ha reunit les 7 boles abans que ells i crida el Drac Xeron i li demana que desperti al Dr. Willow.

En Son Gohan i l'Ulong son descoberts per uns éssers estranys i son atacats! En aquell moment apareix en Cor Petit que els salva, però cau derrotat per un raig provenint de tres enemics i és capturat. Més tard reben una visita el Follet Tortuga i la Bulma que també son capturats.

 

El Dr. Willow és un malvat científic que es pensa que va morir 50 anys abans i que el seu cervell es conserva en una urna de vidre. El Dr. Willow busca al més fort i saludable cos del món perquè sigui la nova casa del seu fantàstic cervell.

En Goku, en Son Gohan i en Krilín van a rescatar als seus amics però els guerrers, Misokatsun, Kishime i Ebifrya, del Dr. Willow son molt forts! En Goku lluita contra el Dr. Willow, i davant les dificultats que té aquest últim, decideix posseir en Cor Petit que comença a lluitar contra en Goku. En Son Gohan no suporta que el seu tutor lluiti contra el seu pare i en un atac de ràbia ataca el cervell del Dr. Willow i aconsegueix desposseir en Cor Petit que continua ajudant al nostre amic en la lluita.

 

En Goku llença un Kame Hame contra el Dr. Willow que es troba enfundat en un enorme cos, però només aconsegueix enviar-lo al cel.

Al final en Goku derrota a l'enemic amb la Força Universal; la pau torna a la terra!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.