Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

"El camí per a ser el més fort" (Saikyo i no Michi) és la 17ª pel·lícula basada en la sèrie Bola de Drac i la quarta de la primera part de la sèrie. La pel·lícula s’ha feta amb motiu del 10è aniversari de la sèrie, i explica d'una manera diferent i alternativa la història de Bola de Drac des del principi de la sèrie fins a la fi de la saga de l'Exèrcit de la Cinta Vermella.

 

En Goku coneix a la Bulma com a la sèrie. Bulma explica a en Goku la llegenda de les set boles de drac, la qual diu que qui aconsegueixi reunir les set boles de drac despertarà el Drac Xeron del son mil·lenari i li considerà un desig. La Bulma convenç en Goku i junts decideixen anar a buscar les set Boles de Drac i demanar-li un desig que no és altre que demanar un nuvi per la Bulma, fet que en Goku no sap. Durant el viatge coneixen a l'Ulong. Igual que a la sèrie coneixen al Follet Tortuga que regala a en Goku el Núvol Kinton per haver salvat la seva tortuga. També coneixen en Iamxa i en Puar que s’uniran a ells en la recerca de les boles. Tots junts s'embarquen a una pellirosa aventura enfrentant-se al terrible Exèrcit de la Cinta Vermella, dirigit pel General White.

 

A la Torre de la Cinta Vermella troben en Súper 8, un androide creat per l’Exèrcit de la Cinta Vermella, al qual se li ordena que elimini en Goku, però es nega i acaben sent molt amics.

Un cop superat aquest obstacle, els nostres amics segueixen el seu camí fins a enfrontar-se a l'exèrcit del General Blue, amb l'ajuda del Follet Tortuga, en Goku tindrà que utilitzar tota la seva força per aconseguir les set Boles de Drac.

Finalment aconsegueixen reunir les set boles de drac i desperten el Drac Xeron i decideixen ressuscitar en Súper 8.

És una espectacular producció de gran pressupost que reviu la màgia de les primeres aventures d'en Goku i els seus amics.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.