Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Han passat deu anys des de la batalla contra el malvat Bu. En Goku entrena a en Ub i la pau reina a la Terra. En Pilaf, que ja havia tingut encontres amb en Goku quan aquest era petit, després de molts anys ha aconseguit reunir les boles de drac per demanar el desig de ser el rei de tot el món, però en el moment de demanar el desig, apareix en Goku. En Pilaf al veure’l tan gran i fort des de l’últim com que l’havia vist essent un nen, demana al Drac Xeron que el seu rival sigui un altre cop petit, i així li seria fàcil guanyar-lo.

 

El Drac Xeron no realitza el desig de la manera que en Pilaf voldria i en Goku davant la mirada d’en Dende, en Popo, en Pilaf i la seva banda, torna a ser un nen petit. En Goku, que no li preocupa ser un nen, se'n va cap a casa, per reunir-se amb la seva família i així explicar-ho tot. Telepàticament en Kaito es posa en comunicació amb en Goku i li explica l’existència de les boles de drac de l'estrella negra, creades per Déu abans de separar-se de la seva part dolenta. També li explica que aquestes estranyes boles de drac estan disperses per tot l'Univers, i que si no es reuneixen abans d'un any el planeta on s'ha demanat el desig quedarà destruït.

 

En Goku i en Trunks pugen a la nau espacial. Pan, la néta d’en Goku, filla de Son Gohan, s'amaga a dins la nau sense ser vista, i viatja amb ells en substitució d'en Son Goten. La nau s’atura en diversos planetes on Goku i la seva colla fan amistats. En aquests planetes els nostres amics van aconseguint, a base de lluitar en molts casos, les boles de drac.

 

En el Planeta Imega, coneixen a Giru, un robot que es menja el radar de les boles, i farà de nou radar, unint-se així a les aventures dels nostres herois. Goku, Pan, Trunks i el petit Giru aterren al planeta M2 del Dr. Mu, un malvat científic que crea robots i Cyborgs per a lluitar. Giru resulta ser una de les seves criatures, enviada com a espia dels amics. Trunks és segrestat, Pan intenta rescatar a Trunks mentre Goku lluita amb en Rilld, un cyborg del Dr.Mu. Rilld és derrotat i Giru canvia de bàndol i ajuda Trunks i a Pan a fugir, amb la qual cosa els nostres amics retornen a l' espai.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.