Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

Un dels projectes del Dr. Mu és Baby. Baby es l'únic supervivent de la raça Tsufur. Baby vol venjar-se dels superguerrers, ja que ells van aniquilar la seva raça. Baby té el poder de posseir els cossos i els poders de la gent. Baby posseeix el cos de Dr. Mu i el mata. En Trunks, en Goku, la Pan i en Giru finalment tornen a la Terra amb les 7 boles de Drac, i les guarden al palau de Dende, on son utilitzades després.

 

Mentrestant Baby arriba a la Terra i posseeix a en Trunks, en Son Gohan i en Son Goten. Un cop posseïts, deixa un ou al seus interiors fent-los actuar com Zombies. Baby per fi troba un cos molt poderós per ell: el cos d’en Vegeta. Vegeta és posseït per Baby, i d'aquesta mena de fusió neix en Vegeta-Baby. Aviat tots es converteixen en zombies subordinats de Baby. El tsufur utilitza les boles de drac de l'estrella negra per fer renéixer el planeta Plant. Tots els amics son dimonis de Baby, excepte el Sr. Satan, Pan , Bu, Ub i Goku. Ub lluita contra Vegeta-baby i és derrotat. Bu després de sacrificar-se, s'acaba fusionant amb Ub, però és menjat per Baby en forma de xocolata. Ara li toca el torn a Goku per enfrontar-se a Vegeta-baby. Vegeta-baby és molt superior al petit Goku. El nostre heroi es converteix en Superguerrer del 3er nivell, però es derrotat i salvat en últim moment pel déu Neptú.

 

En el planeta dels déus Neptuns, els déus estan preparant una fórmula perquè li torni a créixer la cua a en Goku. La cua apareix i en Goku torna al Planeta Plant, per derrotar a Baby, però perd. Després de ser derrotat un altre cop per Vegeta-baby, Goku mira al cel i veu el planeta Terra (que fa de lluna del recent creat planeta Plant) i es converteix en mico, a més daurat com els superguerrers.

 

Goku en aquest estat destrueix tot, però intervé Pan que el fa recapacitar. Així, Goku es converteix en superguerrer del 4º nivell. Comença la lluita, i Vegeta-Baby va perdent. Bulma, convertida en zombie de Baby, crea una màquina de raigs Bruts, i fa convertir a Vegeta-Baby també en un mico gegant, amb la qual cosa en Goku torna a perdre. Mentrestant Kibito-Neptú troba l'aigua supersagrada al palau de Déu, capaç de vèncer l’estat de zombie dominats pel Baby dels amics, fent tornar normals a Dende i Popo. Posteriorment l'aigua neteja a tots els afectats. Trunks, Gohan, Goten i Pan rodegen a Goku i li passen energia, Goku llença un Kamehame i derrota a Vegeta-baby. Baby deixa el cos ferit de Vegeta i escapa a l’espai en una nau però és eliminat per en Goku abans de que aconsegueixi escapar-se.

 

La Terra esta a punt d' esclatar per efecte de les 7 boles de drac d’estrella negra. Els nostres amics transporten immediatament als habitants al planeta Plant. Cor Petit decideix quedar-se a la Terra per destruir per sempre més el poder de les misterioses 7 boles de drac d'estrella negra, però esclata la Terra morint en Cor Petit. A Nàmek les boles de drac son reunides i es demana que la Terra sigui reconstruïda, tornant així la pau a la terra. De totes maneres el nostre amic Corpetit continua mort.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.