Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

bola

"Bola de Drac GT: 100 anys després" és la única pel·lícula de televisió de Bola de Drac GT, que es situa entre els episodis 40 i 41. La idea era finalitzar la sèrie de Bola de Drac GT amb la saga Baby..., però els fans volen més Bola de Drac i s'han fet dos temporades més (saga Súper A17 i Saga dracs malvats).

Han passat 100 anys des de la derrota d'en Baby, tots els nostres amics s'han unit amb en Son Goku a l'Altre Món, l'única que continua amb vida és Pan, que ara és una anciana que viu amb el seu nét, Goku Jr.

Pan intenta entrenar-lo perquè es faci fort, però el noi sembla no haver heretat les dots de lluita dels SuperGuerrers. Un dia un dels companys xulos de l'escola, en Pack, li roba un bolígraf de la Capsule Corporation a Goku Jr. Amb la intenció de provocar-lo per lluitar contra ell, ja que sap que és el nét de la Pan i és molt fort, però en Goku Jr. no oposa resistència. Quan torna de la escola, en Goku Jr. Li explica a la seva àvia el què ha passat. La Pan s'enfureix tant que cau víctima d'un atac de cor i és ingressada a l'hospital.

Llavors Goku Jr. decideix anar a buscar les Boles de Drac, de les quals tant parla la seva àvia i demanar al drac que la curi, i així emprèn la marxa cap al Mont Paoz on està la casa del seu rebesavi, Goku, de camí es troba amb Pack, qui decideix acompanyar-lo.

 

De camí, en Goku Jr. I en Pack decideixen descansar una estona i en Goku Jr. li explica que vol reunir les set boles de drac per curar la seva àvia. Al veure que en Goku Jr. té un objectiu tan noble, decideix tornar-li el bolígraf de la Capsule Corporation.

Un cop arribats a Paoz són atacats per uns llops, i quan Pack està a punt de ser devorat és salvat per una jove, que els porta a casa i els dóna de sopar. Aquesta jove resulta ser una bruixa anomenada, Mamba que vol menjar-se'ls. Després d’una gran lluita contra Mamba, aconsegueixen escapar i arriben corrent fins a un pont. En Pack aconsegueix passar sense cap dificultat però quan Goku Jr. està al mig del pont, aquest es comença a trencar, Pack intenta ajudar a Goku Jr. però cau al penya-segat, mentre que Goku Jr, cau en una sortida del vessant i es salva. El petit, segueix el seu camí buscant en Pack pensant que encara és viu. Durant el camí es troba amb Getto, una granota gegant que està intentant menjar-se un petit ós. Però Getto veu amb en Goku Jr. un millor tiberi i decideix atacar-lo a ell, però en Goku Jr. es defensa i la venç gràcies al seu poder ocult.

Després de tot això, la mare de l’ós agraeix a en Goku Jr. el haver salvat el seu fill. Aquesta agafa en Goku Jr. i el porta cap al seu objectiu. A punt d'arribar a casa del seu rebesavi, en Goku Jr. és atacat de nou pel grup de Mamba i per un porc senglar gegant anomenat Yomaou. En Yomaou li diu que és l’amo del Mont Paoz. Aquest comença a atacar a en Goku Jr. amb atac energètics, llavors la mare óssa s’interposa i acata a en Yomaou. En Yomaou finalment agafa la mare óssa i quan està a punt de matar-la, en Goku Jr. ple de ràbia i d’impotència comença a cridar i es converteix en SuperGuerrer. Així el derrota fàcilment.

 

Quan arriba a la casa d’en Goku, troba la bola de les 4 estrelles, la bola que porta en Goku quan és nen, el record del seu avi  Son Gohan, després de trobar-la va sortir de la casa i va tractar d'invocar a Xeron perquè li concedeix un desig, però no ho aconsegueix. Quan el petit Goku Jr. s'enfada i està a punt de marxar, apareix en Son Goku, el qual li explica com es fan servir les boles de drac i que per aparèixer en Xeron havia de reunir les 7 Boles de drac i no només una. Després d'haver-li explicat això, el seu rebesnét, en Goku li diu que li estranya de veure que no s’entrena. En Goku Jr. li diu que no val per això, però en Goku li diu que s’entreni perquè ell és en Goku i en Goku Jr. prové d’una família de lluitadors. En Goku Jr. li promet entrenar dur per a ser un gran guerrer com ho era ell.

Just després Pan, juntament amb el seu desaparegut amic, Pack arriba en un helicòpter per a rescatar al seu nét i abans que Goku Jr. li pogués donar les gràcies, Goku desapareix.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.