Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

A l' infern, el Dr. Gero i el Dr. Mu s'associen per crear l'androide que destruirà per sempre més a en Goku: Súper A-17. Ells obren un portal per poder tornar a la Terra dels vius. Allí A17 comandat per un altre A17 creat pel Dr. Mu, mata a en Krilín i deixa quasi a la mort a A18. L'androide artificial A17 es troba amb l' A17 i es fusionen en Súper A17. En Cèl·lula i en Freezer també han sigut perfeccionats pels científics i planegen conquerir l' infern.

 

En Goku cau en la trampa i va a l' infern per lluitar contra en Cèl·lula i en Freezer. Sense en Goku a la Terra els nostres amics no són rivals per Súper A17, durant la lluita Dr. Mu traeix al Dr. Gero i envia a Súper A17 a matar-lo, no obstant en Súper A17 tenia també plans propis, i traeix al Dr. Mu, acabant amb ell.

 

Mentrestant, en Goku guanya als seus dos vells enemics, en Cèl·lula i en Freezer, però queda tancat a l' infern. En Corpetit que es trobava al cel es comporta malament per ser enviat a l'infern. En Corpetit i en Dende conjuren una màgia especial per crear un portal i en Goku torna a la Terra. En Goku lluita contra Súper A17 i gràcies a l'ajuda de A18, Súper A17 és derrotat amb la tècnica del Puny del drac d'en Goku.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.