Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Pel·lícules Bola de Drac per Nadal

Aquest Nadal Televisió de Catalunya emetrà 2 pel·lícules de Bola de Drac pel Canal SX3! Passa un Nadal de pel·lícula amb Bola de Drac!!

Pel·lícules Bola de Drac per Nadal

 

Pel·lícules Bola de Drac per Nadal

 

Aquest Nadal, els nostres amics de Bola de Drac tornen a casa per alegrar-nos les Festes.

S'emetran dues pel·lícules de Bola de Drac per televisió al canal SX3, aquest Nadal:

Pel·lícules Bola de Drac per Nadal

El dimarts 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les 20:25 s'emetrà per televisió: “Bola de Drac Z: la Resurrecció de F”, on els nostres amics hauran de fer front al retorn del terrible Freezer que ha ressuscitat i viatja a la Terra al capdavant d’un exèrcit nombrós amb un únic objectiu: venjança. Només en Goku i en Vegeta podran parar-li els peus i salvar la Terra de la destrucció absoluta.

Pel·lícules Bola de Drac per Nadal

El dimecres 27 de desembre a les 20:19, s’emetrà "Bola de Drac Super: Broly", la pel·lícula més vista als cinemes en català.
La pau regna a la Terra i en Goku i en Vegeta entrenen de valent per ser encara més forts. Un bon dia es presenta davant d’ells un Guerrer de l’Espai que mai han vist, en Broly. Com pot ser que aparegui un nou Guerrer de l’Espai si no van haver-hi supervivents amb la destrucció del Planeta Vegeta? Comença una lluita ferotge contra un Guerrer amb un poder que sembla que no tingui límits.

Aquestes dues pel·lícules ja és van emetre la passada setmana santa, amb un alt índex d'audiència (van ser les més vistes del canal).

Per nosaltres no és suficient, volem i desitgem el retorn de la sèrie, l'emissió de totes les pel·lícules i especials doblat al català, com també l'estrena de Dragon Ball Super, en català que tant esperem des de fa gairebé 10 anys.

Ens esperen moltes aventures i emocions aquests dos dies amb la emissió de les pel·lícules. Hem de ser-hi, veure-ho per TV i demostrar que volem el retorn de Bola de Drac!

Segur que tornaran a tenir molta audiència, i esperem que TV3 recapaciti i torni a emetre Bola de Drac aquest 2024.

No us ho perdeu. Hem de ser molts veient-les, això segur que serà el retorn de Bola de Drac a TV3, després de gairebé 4 anys d'absència.

#VolemBolaDeDracTV3

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 23/12/2023 a les 12:00
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.