Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

Pel·lícula Bola de Drac al 2018

Hi haurà nova pel·lícula de Bola de Drac al 2018. El fenomen social de Bola de Drac a nivell mundial i el gran èxit de Dragon Ball Super ha impulsat a Akira Toriyama a fer una nova pel·lícula.

Pel·lícula Bola de Drac al 2018

 

Pel·lícula Bola de Drac al 2018

 

Avui, 16 de desembre Yonkou Productions al Jump Festa 2018 al Japó, ha confirmat que hi haurà nova pel·lícula de la saga Dragon Ball.

Al passat Saló del Manga de Barcelona, el productor de Dragon Ball Super, Hiroyuki Sakurada i el director Masatoshi Chioka, van deixar caure que hi hauria un nou llargmetratge al voltant de les aventures del nostres amics, que triomfen cada diumenge al Japó amb "Dragon Ball Super", al canal Fuji TV; i que ara és una realitat!

Serà la 20ª pel·lícula de Dragon Ball (sense comptar els Especials de Televisió) i per aquest motiu s'ha anuncia pel·lícula amb el nom de "Dragon Ball 20th Movie Commemoration Project".

Pel·lícula Bola de Drac al 2018

Aquest nou film girarà entorn a la força dels Saiyans i que significa ser d'aquesta raça de guerrers, de la qual provenen, en Goku i en Vegeta.
El llargmetratge podria ser de caràcter més madur.
Fa poques setmanes, Akira Toriyama va desvelar l'origen del SuperGuerrer Déu llegendari: Yamoshi... La pel·lícula pot anar relacionada amb ell? Quants misteris....

Pel·lícula Bola de Drac al 2018

Akira Toriyama torna a estar involucrat en el projecte com les dues darreres pel·lícules: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus" i "Bola de Drac Z: La Resurrecció de F."
No només això, sinó que sembla ser què ha realitzat més dissenys que per qualsevol altre pel·lícula.
És més, la Toei animation assegura que l'equip que hi ha darrera del projecte està realitzant un gran esforç per a què la qualitat del llargmetratge sigui el millor de tota la història de la sèrie.

Data d'estrena al Japó: desembre del 2018.

De moment és tot el que podem dir-vos, però segur que serà espectacular.

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 16/12/2017 a les 09:45
comentaris
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.