Content Lightbox
 
Tanca la finestra
                                                              

La Batalla dels Déus

La febre "Bola de Drac" està més viva que mai, tan és així, que des de ja fa mesos al Japó s'està treballant en una nova pel·lícula de Bola de Drac Z, que es titularà "La Batalla del Déus" en la què Akira Toriyama hi pren part.

 

La Batalla dels Déus

 

BOLA DE DRAC Z: LA BATALLA DELS DÉUS

El dia 30 de març del 2013 s'estrenarà al Japó una nova pel·lícula de "Bola de Drac Z", en la qual Akira Toriyama hi pren part. És una pel·lícula d'animació, res a veure amb la desastrosa americana: "Dragonball Evolution".

La pel·lícula és dirà: "Bola de Drac Z: La Batalla dels Déus"(ドラゴンボールZ神と神; Doragon Boru Zetto: Shin a Kami). La història arrenca uns anys després de la lluita contra el terrible Monstre Bu, que va ser capaç fins i tot de destruir la Terra i matar a tots els seus habitants (és a dir després de la mort del Bu petit i abans del 28è Torneig d'Arts Marcials).

La Batalla dels Déus

El Déu de la destrucció que s'encarrega de mantenir l'equilibri a l'Univers, anomenat Birusu, desperta d'un llarg son i ve a saber que un Guerrer de l'Espai (Saiyan) va derrotar al tirà Freezer i per tant decideix anar a la Terra a trobar-se amb en Goku. El Déu Kaito, coneixent aquest Déu, alerta a Goku que es tracta d'un ésser molt fort i aconsella què no lluiti amb ell, però en Goku, en lloc de fer cas als consells d'en Kaito, s'emociona tant d'enfrontar-se contra un adversari molt fort; que decideix lluitar contra Birusu. Com seguirà la batalla? Què passarà? Podran els nostres amics vèncer a aquest Déu? Per respondre a aquestes i moltes preguntes, haurem d'esperar a veure-la.

La Batalla dels Déus

La pel·lícula és dirigida per Masahiro Hosoda, escrita per Yusuke Watanabe i produïda per Toei Animation. Akira Toriyama també està involucrat a la pel·lícula.

La Batalla dels Déus

En aquesta nova pel·lícula veurem tots els personatges del món de Bola de Drac, alguns amb un canvi de look vertaderament sorprenent com la Vídel, Krilín, Satan o Ten Xin Han.

La pel·lícula s'estrenarà als cinemes japonesos, ja que totes les pel·lícules de "Bola de Drac i Bola de Drac Z" (tret dels especials de TV) s'han estrenat als cinemes nippons; amb anuncis per TV, a les portes d'autobusos, botigues, cafeteries, carrers..

La Batalla dels Déus

A continuació us oferim algunes de les imatges d'aquesta fantàstica pel·lícula:

La Batalla dels Déus

 

La Batalla dels Déus

 

A continuació podem veure l'espectacular anunci de la nova pel·lícula:

 

Fa poc, un programa de la televisió japonesa, Fuji TV, precisament el canal de televisió on es va emetre tot Bola de Drac; va emetre el primer tràiler d'aquesta nova pel·lícula:

 

 

Probablement aquesta pel·lícula arribarà a Catalunya, esperem algun dia poder gaudir d'aquesta pel·lícula en català per TV3!

Aquesta notícia ha estat redactada per Boladedrac.cat el dia 09/12/2012 a les 16:00
comentaris
francesc rovira salvado
26 d'Octubre, 2013
Bola de Drac i Bola de Drac Z ha sigut, es i sera la serie de dibuixos animats que ha marcat i marca una diferencia abismal en la educació de qualsevol nen. Els records que porta a mes a mes dels valors humans que ensenya, fan que aquesta pelicula per tots els que hem crescut amb la serie, els que no la han pogut disfrutar o els petits que no entenen la diferencia entre bola de drac i bob esponja, sigui la pelicula que ha de estar en catalá i a poder ser al cine.
Nom:
C.electrònic (opcional):
web (opcional):
Comentari:
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.