Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

És la Segona pel·lícula de la sèrie Bola de Drac.

En Goku coneix a en Krilín a la Kame House, la llar del Follet Tortuga, que immediatament els proposa una missió com condició d'acceptar-los com deixebles: Portar a una noia atractiva. Després d'algunes confusions, aconsegueixen portar a Lunch, una noia que a l'esternudar canvia de personalitat, francament, molt violenta. A continuació, en Goku i en Krilín han de realitzar una segona missió: rescatar a la bella dorment, actualment presonera en el castell del mal. Iamxa, Puar, Lunch, Ulong i Bulma s'uneixen a aquesta aventura. Ara el nou enemic d’en Son Goku és Llucifer, rei dels dimonis.

 

Immediatament Bulma sembla veure's atreta per l'aspecte del monstre. L'objectiu de Llucifer és destruir el sol amb un canó d'energia. Finalment la bella durment és una joia que serveix de focus al canó. El veritable aspecte de Llucifer apareix i Bulma queda decebuda. En Goku es converteix en mico gegant i comença a destruir el castell. En Goku i els altres es troben amb grans dificultats, fins que al primer se li ocorre utilitzar un Kame Hame a l'estil del Follet Tortuga.

 

Per fi, en Goku i en Krilín han complert la missió, més difícil del que semblava. Ara podran entrenar amb el Follet Tortuga. El fosc castell de Llucifer té un aspecte peculiar: una mà negra alçada al cel. Precisament el castell es diu Akuma No Et, que ve a significar alguna cosa com "la mà del dimoni". En Goku i Krilín han aconseguit superar als súbdits de Llucifer: un dimoni vermell i un dimoni borni i geperut. Una vegada més els esdeveniments són semblants als dels episodis de la sèrie.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.