Content Lightbox
 
Tanca la finestra

 

La Galàxia del Nord ha estat atacada per uns SuperGuerrers. Hem d'actuar de pressa perquè la Galàxia del Nord no quedi destruïda.

Així comença la vuitena pel·lícula de la saga de Bola de Drac Z!

En Goku i la Xixi es presenten a una entrevista perquè acceptin a en Son Gohan a una escola privada. En Goku i la Xixi pacten que quan li preguntin a en Goku les seves aficions, ell ha de respondre: " Els esports i la lectura".

Mentre a la resta dels amics disfruten d'un bon dia en un parc prop de la Capsule Corp. on fan un karaoke i en Krilín canta: "Què li darem al noi de la mare..." Hi són tots, en Son Gohan, en Krilín, l'Ulong, el Follet Tortuga, en Trunks, en Vegeta, la Bulma amb en Trunks petit, el Dr. Briefs i la seva dona.

De cop i volta arriba una nau de la què baixa uns soldats i una persona que sembla un Guerrer de l'Espai. Aquest és Paragus i el seu fill Broly que són uns guerrers de l'espai supervivents del Planeta Vegeta. Paragus arriba per informar-li a Vegeta que han conquistat un nou planeta per a la raça dels superguerrers. En Vegeta no sembla que li interessi gaire, però canvia d'opinió quan en Paragus li explica que hi ha un SuperGuerrer que amenaça el planeta. En Trunks intenta convèncer a Vegeta que és un parany, però no ho aconsegueix i decideix acompanyar-lo, juntament amb ells van l'Ulong, en Son Gohan i el Follet Tortuga.

D'altra banda en Goku, que es troba amb la Xixi a la entrevista escolar per matricular a en Son Gohan, és contactat per en Kaito perquè investigui l'aparició d'un guerrer que ha destruït la galàxia del sud. En Goku marxa amb el Canvi de lloc instantani.

En el nou Planeta Vegeta, en Vegeta coneix en Broly, el fill d'en Paragus que l'acompanya per buscar el SuperGuerrer. Mentrestant en Trunks, en Son Gohan i en Krilín investiguen el planeta i troben una estranya raça, els Shamoians, que són esclavitzats pels soldats d'en Paragus i els quals van estar obligats a abandonar el seu planeta per aquest individu. En aquest moment arriba en Goku amb el Canvi de lloc instantani, que els ha pogut localitzar al notar l'energia d'aquest estrany ésser. Durant la explicació dels Shamoians, els hi destrueixen sota la seva mirada el seu planeta, fent així que no hi puguin tornar mai més.

Més tard arriben en Vegeta i en Broly de la recerca del SuperGuerrer, però sense èxit. En Goku saluda en Vegeta, però aquest passa sense fer-li cas, però en Broly esclata de ràbia i en Paragus l'ha de controlar amb un aparell que té. Recorda què en Broly i el fill d'en Bardock van néixer el mateix dia i què en Broly ja era molt més fort que ell i no entén com ara pot enrabiar-se tan per culpa d'un guerrer de categoria inferior. Més tard en Broly torna a atacar a en Goku, però en Paragus aconsegueix de nou aturar-lo.

El dia següent en Goku li diu a en Vegeta que no cal que busqui més, que el SuperGuerrer que està buscant és en Broly, però en Vegeta no s'ho creu. Llavors en Broly assoleix desfer-se del control mental al que el tenia sotmès el seu pare. Llavors en Paragus els hi revela que el seu objectiu és que tots ells morin per la col·lisió del cometa que està a punt de caure al planeta i que ell i en Broly marxin a la Terra on implantaran un imperi amb el què dominaran tot el món. En Paragus li diu a en Vegeta que s'ho prengui com una venjança contra el seu pare, el Rei Vegeta. Fa anys, el Rei Vegeta va ordenar d'eliminar en Paragus i el seu fill Broly, però van sobreviure davant de la Death Ball què va llançar en Freezer, gràcies al poder innat d'en Broly.

Però ara ja és massa tard. En Broly al despertar el seu poder destructiu aconsegueix fer que en Goku i els seus amics siguin insignificants davant el seu domini Total. Fins i tot Vegeta, l'orgullós príncep dels superguerrers s'espanta i pensa que morirà a les mans de Broly. En Paragus intenta fugir amb una nau, però en Broly l'esclafa i la llança contra el cometa.

En Broly no para d'acumular més i més poder. Després d'una dura i intensa batalla Goku, ajudat amb la força dels seus amics (inclosa la de Vegeta), aconsegueix derrotar a Broly.

Aquesta és la pel·lícula més llarga de duració, respecte a les altres de Bola de Drac Z.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers que permeten conèixer els vostres hàbits de navegació, per a millorar el nostre servei.
Per a continuar navegant, seria convenient l’acceptació del seu ús. Més informació aquí.